50 jaar Meesterbakker Voskamp

De kracht van een familiebedrijf

 50 jaar Meesterbakker Voskamp. Dat er in een halve eeuw veel verandert, staat natuurlijk buiten kijf. Van 1 naar 21 winkels, van 2 naar 200 medewerkers, van ‘standaard brood en banket’ naar een breed assortiment met broden, taarten en gebakjes die aansluiten bij trends in de markt en de wensen van vandaag. Toch is er sinds de dag dat meneer en mevrouw Voskamp de deuren van hun eerste winkel in de Voorstraat in Spijkenisse openden, ook veel gelijk gebleven…

Kwaliteit voor alles
In 1969 waren meneer en mevrouw Voskamp het er al over eens: hun brood en banket moest van de beste kwaliteit zijn. Dagvers en gemaakt van goede, kwalitatieve ingrediënten. Vandaag de dag gelden deze eisen nog steeds in de bakkerij van Meesterbakker Voskamp. Ondanks de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, wordt nog altijd gewerkt met eersteklas grondstoffen zoals kwalitatief meel, echte roomboter, zuiver amandelspijs en vers fruit van de beste telers.

Ambachtelijke wijze
Net als destijds worden onze producten nog altijd op ambachtelijke wijze gemaakt. Neem nou onze stollen met Kerst en Pasen. Deze worden stuk voor stuk met de hand en met gebruik van een traditioneel rolstokje gevormd. Een behoorlijke klus, maar je proeft zeker het verschil! Taarten en gebakjes worden met de hand gevormd, opgespoten en gedecoreerd. Zo krijgt elk product de aandacht die het verdient. Natuurlijk hebben er gaandeweg wel enkele automatiseringen plaatsgevonden in de bakkerij; deze automatiseringen zijn echter stuk voor stuk om arbo-technische redenen doorgevoerd.

Klant is koning
Al 50 jaar staat in onze winkels de klant centraal. Zo kun je in onze winkels niet alleen terecht voor heerlijk brood en banket, maar ook voor gewenste productinformatie of gewoon een gezellig praatje. Wij zijn dan ook enorm trots op ons winkelpersoneel, dat elke dag weer op een vriendelijke en professionele wijze onze trouwe klantenkring te woord staat.

Familiebedrijf
Met nog diverse ‘Voskampers en aangetrouwde Voskampers’ in dienst, is Meesterbakker Voskamp nog steeds een familiebedrijf pur sang. Sommigen zijn in vaste dienst, anderen springen graag bij wanneer nodig. En vooral in de drukke decembermaand is deze hulp meer dan welkom…

De toekomst tegemoet
Wat ons betreft is 50 jaar een mooi begin, maar is het einde van Meesterbakker Voskamp nog lang niet in zicht. Vol enthousiasme werken we aan plannen om mee te groeien met de wensen van onze klanten en de ontwikkelingen in de markt. We blijven vernieuwen op het gebied van producten, bedrijfsvoering en winkelinrichting. Uiteraard hopen we dat onze trouwe klantenkring met ons mee wil groeien en zich nog lang laat zien in onze gezellige winkels!