Gezellig picknicken

Ga eropuit voor een lekkere picknick!


Wat is het toch heerlijk ontspannend om met mooi weer eropuit te trekken met een goedgevulde picknickmand. Hoe je dat doet? Zorg voor een stevige tas of mand, een kleed en wat (onbreekbaar) servies. Nu nog een drankje en servetten en je bent al bijna klaar! Nog even langs de Meesterbakker voor verschillende soorten broodjes, stokbrood en wat lekkere snacks.

Picknicken kan overal. Thuis in de achtertuin of op het balkon, in het park of aan de rand van het zwembad. Het gaat er vooral om dat je lekker buiten bent mét een mand vol lekkers. Natuurlijk mogen broodjes daar niet bij ontbreken! Bij de Meesterbakker hebben we ruime keus aan broodjes voor de picknick. Maak je sandwiches, dan kun je je favoriete boterham beleggen. Maak je liever een broodje klaar, kies dan voor één van onze heerlijke bolletjes. Makkelijk om uit het vuistje te eten, maar ook gewoon erg lekker. De vraag is alleen nog: wat komt erop?

Een stokbrood mag eigenlijk ook niet ontbreken. Broodmes mee, smeerseltje erbij en klaar. Er zijn zoveel variaties mogelijk!

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige borrel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
koffiebroodje
Met gele room, rozijnen en fondant.
per stuk voor € 2,35
polderbroodjes per 6
Zachte, malse meergranenbroodjes.
3,90 6 voor € 3,25
eierkoeken per 4
De lekkerste uit de regio!
4,40 4 voor € 3,85
rozijnenbollen per 6
Boordevol krenten en rozijnen. 
6 voor € 3,99

Recept: Brood-kaasmuffins

van oude boterhammen


Op zoek naar een lekker hartig hapje bij de borrel of brunch? En heb je nog een paar oude boterhammen over? Deze brood-kaasmuffins zijn net even wat anders, smaken heerlijk én zijn zo gemaakt. En heb je er een paar over? Stop ze dan in de brooddozen voor mee naar werk of school.
Lees verder
Brood-kaasmuffins