Petitfours

Klein formaat, grootse smaak


Bij de Meesterbakker maken we de Petitfours van cake die we vullen met een luchtige maracuja-bavaroise. De gebakjes worden bedekt met een laagje marsepein en vervolgens gedoopt in de fondant. Als laatste worden de Petitfours gegarneerd met kleine versiersels, zoals toefjes crème en chocolaatjes. Zo ontstaat er een heerlijk zoet en charmant gebakje dat eigenlijk altijd smaakt.
crèmebanket
Klein bitterkoekje met daarop een crèmerozet.
per stuk voor € 1,35
spijspetitfours
Harde wener bakje gevuld met amandelspijs en opgemaakt met crème.
8 stuks voor € 12,50
petitfour
Kleine gebakjes, gemaakt van luchtige cake en heerlijke maracuja-bavaroise.
per stuk voor € 2,20

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien