Brood dat borrelt

Borrelen met brood in de basis


Lekker borrelen ingewikkeld? De Meesterbakker helpt je een handje. Zet de drankjes koud, pak de glazen uit de kast en je bent al bijna klaar. Want onze bakkers bakken de lekkerste broden die heerlijk smaken bij de borrel. Snij ze in stukjes, serveer wat lekker beleg erbij en smullen maar!

Onze desembroden smaken bijvoorbeeld erg lekker met een beetje olie, boter of (zelfgemaakte) tapenade. Andere broden dienen goed als basis voor heerlijke en verrassende borrelhapjes. Daarnaast hebben we diverse heerlijke stokbroden. En ken je ons Di Angelo brood en ons Zwiebelnbrood al?

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige borrel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
di angelo
Met stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.
€ 3,20
zwiebelnbrood
Met gebakken uitjes en mosterd-kruidenolie.
€ 3,85
meesterstokbrood
Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurdesem in plaats van gist.
€ 2,30

Recept: Borrelbrood van desem

met kaas en rozemarijn


Met onze desembroden maak je zelf eenvoudig dit borrelbrood met kaas en rozemarijn. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Varieer er zelf lekker op los met de keuze van de kaassoorten. Dit brood is perfect voor bij de borrel of barbecue!
Lees verder
Borrelbrood met kaas en rozemarijn