Broodtrommeltips

Drommels drommels... wat een gezellige broodtrommels


In het weekend lunch je lekker uitgebreid thuis. Maar de kans is groot dat je op doordeweekse dagen wel eens lunch meeneemt. Bijvoorbeeld naar school of je werk. Of je maakt lunchpakketjes klaar voor je kinderen of geliefde.

Nu is het natuurlijk leuk om iets speciaals te maken van deze lunchpakketten. Afhankelijk van de tijd die je hiervoor hebt kunt je het zo gek maken als je wilt. Kun (en wil) je er veel tijd aan besteden, dan kun je voor een volledige bentobox gaan. Heb je minder tijd? Dan kan een 'simpel' broodtrommelbriefje al wat extra's toevoegen aan de lunch.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een leuke lunchpakketten en invullingen voor brooddozen. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.
 
kaasstengel
In de winkel gebakken!
per stuk voor € 1,80
croissant
Met 100% roomboter en gebakken in onze winkels.
per stuk voor € 1,35
witte ronde broodjes per 8
Zachte witte broodjes, lekker voor thuis of onderweg.
4,00 8 voor € 3,25
100% volkoren
fijn volkoren
Een klassieker uit ons assortiment en zeer geliefd bij kinderen.
€ 3,40

Recept: Kinderwraps van

je favoriete boterham


Maak van je favoriete boterham eens een wrap! Met een vrolijk prikkertje houd je de boterham én al dat lekkere beleg bij elkaar. Zo maak je in een handomdraai een gezellige lunch die kinderen zeker zal aanspreken. Al zal menig volwassene er ook graag zijn of haar tanden in willen zetten…
Lees verder
Kinderwraps van brood