High tea tips

De leukste high tea organiseer je bij je thuis


Een high tea met je al je vriendinnen is altijd gezellig. En is het niet nog leuker als je dit gewoon bij je thuis organiseert? Aan een grote eettafel, op kussens op de grond of bij goed weer lekker in de tuin op een kleed of aan de picknicktafel onder een grote boom?

Van oorsprong is het een arbeidersmaaltijd die rond 18.00 uur genuttigd werd aan de gewone (hoge) tafel. Vandaar ook de naam ‘high tea’. Dit in tegenstelling tot ‘the afternoon tea’ die aan de (lage) salontafel gedronken wordt. Maar wat je ook kiest, met ons ruime assortiment zoete en hartige producten, serveer jij je ‘tea’ in een handomdraai.

De hapjes die je bij een high tea serveert mogen zoet én hartig zijn. Je kunt eindeloos variëren en de Meesterbakker helpt je een handje daarbij. Want bij ons kun je terecht voor heel veel lekkers: taart, cake, lekkere gebakjes, koekjes, broodjes en snacks. Is jouw favoriet de tompouce? Dan kun je die ook doormidden snijden!

Kleine sandwiches horen er natuurlijk ook helemaal bij. Hiervoor bieden wij de lekkerste broden als basis. Tip! De sandwiches zien er extra leuk uit als je diverse broodsoorten met elkaar combineert.

Naast heerlijke broodjes en gebakjes vraagt een geslaagde high tea om een gezellige aankleding. Met verrassende details.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een gezellige high tea. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


 
Slagroomsoesjes 200 gram
Kleine slagroomsoesjes bestrooid met poedersuiker.
€ 4,20
Spijspetitfour
Harde wener bakje gevuld met amandelspijs en opgemaakt met crème.
8 stuks voor € 10,50

Recept: Spaanse broodtapa's

van brood naar keuze


Vrolijke Spaanse hapjes voor bij de borrel. Deze broodtapas zijn gemaakt met chorizo, tonijnmayonaise, tomaat en sla. In dit recept wordt het Duinenbrood licht geroosterd. Hierdoor krijgen de zaden nóg meer smaak.
Lees verder
Spaanse broodtapa's

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!