Erica Verheij

'Als ze aan het afbakken zijn ruikt het zo lekker in de winkel'


Marianne Weeda-Voskamp ging op pad en interviewde 9 van onze vaste klanten en 4 collega's. Hieronder lees je het interview met Erica Verheij, klant bij Meesterbakker Voskamp Rockanje.

Erica is moeder van twee jongvolwassen dochters. Toen de oudste dochter nog klein was en net mee kon op de fiets, was een ritje naar de bakker een leuk doel. Vanaf die tijd is ze vaste klant van Meesterbakker Voskamp in Rockanje. Vroeger maakte ze wel eens gebruik van de Brooddag-reclame, maar nu niet meer. Het omegabrood is momenteel haar favoriet. Ze neemt ook graag kaasstengels mee, “want die zijn erg lekker en….. ze zijn maar twee punten bij de Weight Watchers.”

Op vrijdag gaat Erica voor het werk nog even langs bij onze winkel om crèmehoorntjes te halen. Ze neemt dan tien mokka- en tien vanillehoorntjes. Daar maakt ze haar collega’s blij mee. Ook de boluscake is favoriet op haar werk. “Het gebeurt regelmatig dat ik drie boluscakes meeneem op bestelling van mijn collega’s.”
 

Erica neemt ook graag kaasstengels mee, “Want die zijn erg lekker en….. ze zijn maar twee punten bij de Weight Watchers”.


Maar ook voor haar dochters neemt ze wel eens iets lekkers mee. Ze worden dan verwend met een appelflap of ham-kaascroissant. Zelf kan ze erg genieten van een tompouce: “ouderwets en lekker”, zegt ze.

Erica komt graag bij ons in de winkel, omdat het assortiment compleet is. “Er is altijd wel iets lekkers. En wat ook erg belangrijk is, is dat de meiden in de winkel erg aardig zijn. Als ze aan het afbakken zijn ruikt het zo lekker in de winkel. Daar word je blij van als je binnenstapt”, besluit Erica.

boluscake
Met de smaak van de Zeeuwse bolus.
€ 4,95
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 2,45
molenwiek
Met hazelnootstukjes en een heerlijke kaascrème.
per stuk voor € 1,80
omegabrood
Stevig meergranenbrood met meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren.
€ 3,70

Recept: Broodje caprese

met mozzarella en cherrytomaat


Een broodje caprese met mozzarella en cherrytomaatjes is met recht een klassieker te noemen. En met een sneetje van ons Desem Wit als basis wordt het helemaal een feest voor de smaakpapillen. Bovendien is het broodje prachtig om te zien. Een echte eyecatcher op de lunchtafel!
Lees verder
Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat