Dion en Gabriëlle

'Ook buren en kennissen zijn door de Brooddag-reclame vaste klant geworden.'


Marianne Weeda-Voskamp ging op pad en interviewde 9 van onze vaste klanten en 4 collega's. Hieronder lees je het interview met Dion en Gabriëlle, klant bij Meesterbakker Voskamp De Loper.

Een warm welkom viel mij ten deel bij het jonge gezin van Dion en Gabriëlle. Dion was al naar de bakker geweest en had behalve brood ook een boluscake meegenomen. Er werd mij een heerlijke cappuccino aangeboden met een ‘koekje van eigen deeg’. En dat smaakt altijd weer. Dion en Gabriëlle wonen niet ver van De Loper, een fantastisch winkelcentrum in Vlaardingen. In 2014 is de winkel, die toen door ons is overgenomen van bakker Hazenberg, volledig verbouwd. Op donderdag is het marktdag op De Loper én Brooddag bij Meesterbakker Voskamp. Dat wil zeggen dat bij de aankoop van twee hele broden het derde brood gratis is*. Toen Dion en Gabriëlle op zo’n drukke donderdag langs de winkel kwamen, besloten zij deze broodaanbieding mee te nemen. Sindsdien zijn zij vaste klant. En ook buren en kennissen uit de buurt zijn door de Brooddagreclame over de streep getrokken en nu vaste klant.

De kinderen eten graag knipbruin en voor de andere twee broden wordt er lekker gevarieerd. Gabriëlle is fan van het desembrood. “We staan ook in de rij voor de oliebollen op oudejaarsdag, want het is toch het lekkerst als ze zo vers zijn. En op Koningsdag horen de oranje tompouces er ook echt bij. Verder vind ik de Surinaamse broodjes erg lekker”, zegt Dion. “De kinderen hebben weer een heel andere voorkeur. Zij lusten graag een roze koek.” De acties bij Meesterbakker Voskamp worden ook gewaardeerd; zoals de spaaractie met de kinderschortjes. De kinderen deden er graag aan mee en spelen nu ‘bakkertje’ met hun schort voor. Soms worden er muffins gebakken. Ook de actie Skate4Air
wordt gewaardeerd, ook omdat de cake zo lekker is.

Gabriëlle wil ook nog even haar complimenten uitspreken voor de winkeldames. Ze zijn altijd vriendelijk en vrolijk. Ze hebben een leuk contact met de dames. Onlangs wilde Gabriëlle een brood meenemen met lekker veel zaden en pitten. Toen zei de verkoopster: “Zou je dat wel doen, dat vindt je man niet zo lekker.” En dat is inderdaad zo… Dus toen werd er een ander brood gekozen uit het ruime assortiment. Gabriëlle vroeg of het mogelijk is om bananenbrood te maken. Het leek haar een welkome aanvulling op ons assortiment. Haar buurvrouw bakt het soms en dan geniet ze mee van haar bakkunsten. Teruggekomen in de bakkerij heb ik het voorgelegd aan onze broodbakker Arnold Kabbedijk, dus wellicht krijgt dit een vervolg!

desem wit
Een heerlijk wit desembrood met spekkige kruim.
€ 4,45
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 2,50
surinaamse broodjes per 5
Lekker met elk beleg.
4,25 5 voor € 3,50
bruin knip
Zelfde recept als ons Hoogbruin, maar voor het bakken ingeknipt.
€ 2,98

Recept: Lunch op een stokje

van je favoriete boterhammen


De uitdrukking ‘alle gekheid op een stokje’ krijgt wat ons betreft een nieuwe betekenis met dit recept. Want wat ziet dit er vrolijk uit. Eigenlijk kun je alle soorten vleeswaren, kaas, rauwkost of fruit afwisselen met vrolijke vormpjes brood. Succes gegarandeerd!
Lees verder
Lunch op een stokje