MAX-IMAAL GENIETEN

Pitspoucen met Red Bull-gele room


Zondag 27 augustus vindt de Formule1-race in Zandvoort weer plaats. Natuurlijk gaat Max Verstappen daar weer voor de overwinning! Voor deze gelegenheid maken onze banketbakkers op zaterdag 26 augustus weer onze toepasselijke Pitspoucen! Dat wordt weer MAX-imaal genieten!

Pitspoucen zijn tompoucen waarbij de bakkers RedBull door de gele room mengen. De fondant is rood in plaats van roze en bovenop zit een lekkere toef slagroom met een chocolade schildje met RedBull-logo.

De Pitspoucen zijn alleen op zaterdag 26 augustus verkrijgbaar in al onze winkels. Bestellen kan via onze webwinkel of onze winkels. Voor de losse verkoop geldt: op = op. Wil je bestellen via een winkel? Bel dan even naar de winkel waar je ze wilt ophalen of kom gezellig langs. 

Liever geen Red Bull in je tompouce? We hebben natuurlijk ook klassieke tompouces zonder RedBull in onze winkels.

tompouce
20 april in rode Feyenoord-uitvoering!
€ 2,60
slagroomschnitte
Met Zwitserse room, slagroom en een dun laagje jam.
€ 10,50
Nederland kent vele kampioenen; sporters, zangers, trouwe helpers en slimme denkers. Maar wist je dat er ook kampioenen zijn waar je je tanden in kunt zetten? Bij de Meesterbakker hebben we krokante meergranen natuurdesembroodjes met heerlijke zaden, pitten en kruiden. We noemen ze Kampioentjes, omdat ze dat ook zijn. Dé kampioenen van de Meesterbakker.
Lees verder
Spiezen van Kampioentjes en pancetta