-
Uw winkelwagen is leeg
Gratis verkrijgbaar in onze winkels:
Meesterbakker Voskamp Jubileummagazine
Ter ere van ons 50-jarig jubileum hebben wij een Jubileummagazine gemaakt. En we zijn best trots op het resultaat! Het is een blad geworden vol informatie, recepten, interviews en achtergrondinformatie vanuit de bakkerij.
Zo staan er interviews in met klanten en medewerkers van Meesterbakker Voskamp, geven we inspiratie voor de picknick, high tea en borreltijd, vermelden we lekkere recepten met of voor op brood en geven onze bakkers nuttige tips. Kortom; een magazine om te bewaren en rustig door te lezen de komende zomer.
Bekijk HIER vast de online versie.
Wij wensen jullie veel leesplezier!

Recept: Croissant met rucola, brie
en Italiaanse kruiden
Om de perfecte croissant te maken zorgt de bakker voor lekker veel dunne laagjes knapperig deeg. In dit recept gaan we gewoon verder met die heerlijke laagjes stapelen. Want samen met plakjes brie en prosciutto wordt dit echt een broodje om je vingers bij af te likken.
