Gratis verkrijgbaar in onze winkels:

Meesterbakker Voskamp Jubileummagazine


Ter ere van ons 50-jarig jubileum hebben wij een Jubileummagazine gemaakt. En we zijn best trots op het resultaat! Het is een blad geworden vol informatie, recepten, interviews en achtergrondinformatie vanuit de bakkerij.

Zo staan er interviews in met klanten en medewerkers van Meesterbakker Voskamp, geven we inspiratie voor de picknick, high tea en borreltijd, vermelden we lekkere recepten met of voor op brood en geven onze bakkers nuttige tips. Kortom; een magazine om te bewaren en rustig door te lezen de komende zomer.

Bekijk HIER vast de online versie.

Wij wensen jullie veel leesplezier!

polderbroodjes per 6
Zachte, malse meergranenbroodjes.
3,90 6 voor € 3,25
Spelt
spelt eierkoeken per 4
Een heerlijk en verantwoord tussendoortje.
4,40 4 voor € 3,95
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 2,50
spijspetitfours
Harde wener bakje gevuld met amandelspijs en opgemaakt met crème.
8 stuks voor € 11,95

Recept: Croissant met rucola, brie

en Italiaanse kruiden


Om de perfecte croissant te maken zorgt de bakker voor lekker veel dunne laagjes knapperig deeg. In dit recept gaan we gewoon verder met die heerlijke laagjes stapelen. Want samen met plakjes brie en prosciutto wordt dit echt een broodje om je vingers bij af te likken.
Lees verder
Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham