Decembergeschenken

Die bij iedereen in de smaak vallen


December is de maand van feest en cadeautjes. Een uitgelezen kans om medewerkers en relaties extra te bedanken met heerlijke Sint- en Kerstlekkernijen. Ook dit jaar biedt Meesterbakker Voskamp u hiervoor de lekkerste decemberproducten en mooiste pakketmogelijkheden. Van ambachtelijke roomboter amandelletters en meesterlijke stollen tot goedgevulde Sint- en Kerstpakketten. Nieuw in ons decemberassortiment is onze oliebollen giftbox: een luxe doos, gevuld met onze oliebollen en/of appelbeignets. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Lekkers voor de thuiswerkers
Werken uw medewerkers (nog) vanuit huis? Ook dit jaar hebben we een leuk en handig Sinterklaas-brievenbuspakketje samengesteld. De inhoud stemmen we af op uw wensen en wij kunnen zelfs de verzending voor u regelen. Makkelijk toch?

In onze webwinkel treft u ons decemberassortiment aan, inclusief onze staffelkortingen. Natuurlijk garanderen wij u topkwaliteit en dagverse producten. Mocht u nog vragen hebben of speciale wensen, neem dan contact met ons op via bestelling@bakkervoskamp.nl of telefonisch via 0181-626147. Wij denken graag met u mee.

  
 
 
zakelijk
giftbox 8 oliebollen + 8 appelbeignets
Leuk voor medewerkers en relaties!
€ 23,50
vanaf 10 dec.
kerstkrans amarena-kersen
Met heerlijke amarena-kersen.
€ 11,50
vanaf 13 dec.
kerst feestdoos deluxe
Een uitgebreid pakket, leuk om cadeau te geven.
€ 37,95
vanaf 22 nov.
sint feestdoos deluxe
Een uitgebreid pakket, leuk om cadeau te geven.
€ 28,95

Recept: Kruidnoten tiramisu 

Een origineel Sinterklaasdessert.


Op zoek naar een origineel dessert voor Sinterklaasavond? Wat dacht je van deze Kruidnoten tiramisu? Uiteraard kun je in onze winkels terecht voor heerlijke kruidnoten.
Lees verder
Kruidnoten tiramisu