Decembergeschenken

Die bij iedereen in de smaak vallen


2020... Binnen úw organisatie waarschijnlijk ook een jaar vol veranderingen. Nieuwe richtlijnen, nieuwe werkwijzen, werken op anderhalve meter afstand of vanuit huis... Wennen voor u als werkgever, maar het vraagt ook een hoop flexibiliteit van uw medewerkers. En dat mag natuurlijk best worden beloond.

December is de maand van feest en cadeautjes. Een uitgelezen kans om medewerkers en relaties extra te bedanken met heerlijke Sint- en Kerstlekkernijen. Ook dit jaar biedt Meesterbakker Voskamp u hiervoor de lekkerste decemberproducten en mooiste pakketmogelijkheden. Van een ambachtelijke roomboter amandelletter en meesterlijke stollen tot goedgevulde Sint- en Kerstpakketten in verschillende formaten.
 
Lekkers voor de thuiswerkers
Werken uw medewerkers thuis? Ook daarvoor hebben we passende oplossingen bedacht. Wat dacht u van onze verrassende brievenbuspakketten en handige cadeaubonnen? De inhoud en waarde stemmen we af op uw wensen en wij kunnen zelfs de verzending voor u regelen. Makkelijk toch?

In onze webwinkel treft u ons decemberassortiment aan, inclusief onze staffelkortingen. Natuurlijk garanderen wij u topkwaliteit en dagverse producten. Mocht u nog vragen hebben of speciale wensen, neem dan contact met ons op via bestelling@bakkervoskamp.nl of telefonisch via 0181-626147. Wij denken graag met u mee.
 

Recept: Kruidnoten tiramisu 

Een origineel Sinterklaasdessert.


Op zoek naar een origineel dessert voor Sinterklaasavond? Wat dacht je van deze Kruidnoten tiramisu? Uiteraard kun je in onze winkels terecht voor heerlijke kruidnoten.
Lees verder
Kruidnoten tiramisu