Speculaastaartje

Volgens authentiek familierecept


Al zeggen we het zelf: onze speculaas is voortreffelijk van smaak. Dat komt door talloze factoren. We werken met authentieke (familie)recepten, waarbij alleen zuivere ingrediënten gebruikt worden. Zo wordt er bijvoorbeeld uitsluitend roomboter gebruikt voor onze speculaasproducten.

De gebruikte specerijen komen van J.S. Polak, een gerenommeerd kruidenspecialist. Zij stellen al jaren een eigen melange van kruiden en specerijen samen voor de Meesterbakker, waarbij de juiste verhouding nu nèt het geheim van de Meesterbakker is! Voor de onmisbare vulling gebruiken wij natuurlijk uitsluitend zuiver amandelspijs, grof gemalen, zodat de amandelen ook ècht te proeven zijn.

Ons Gevuld speculaastaartje is vanaf 4 oktober tot en met Sinterklaas verkrijgbaar in onze winkels.
boterkoek
Met 100% roomboter.
€ 5,99
boluscake
Met de smaak van de Zeeuwse bolus.
€ 5,25
spijspetitfours
Harde wener bakje gevuld met amandelspijs en opgemaakt met crème.
8 stuks voor € 11,95
trakteergebak
Vier rolgebakjes in verschillende kleuren en vier spijsbakjes met luchtige bavaroise in diverse smaken.
8 stuks voor € 11,95

Recept: Brood-kaasmuffins

van oude boterhammen


Op zoek naar een lekker hartig hapje bij de borrel of brunch? En heb je nog een paar oude boterhammen over? Deze brood-kaasmuffins zijn net even wat anders, smaken heerlijk én zijn zo gemaakt. En heb je er een paar over? Stop ze dan in de brooddozen voor mee naar werk of school.
Lees verder
Brood-kaasmuffins