-
Uw winkelwagen is leeg
Brood… heerlijk bij de
Borrel en barbecue
Dat een verse volkorenboterham prima past bij een lekker ontbijt, dat weet iedereen inmiddels wel. En dat onze Polderbroodjes, witte bolletjes en Natuurdesembroodjes een lekkere basis zijn voor een uitgebreide lunch of high tea, dat is ook wel bekend. Maar wist je dat brood ook heerlijk smaakt bij de borrel en barbecue?
Hieronder enkele toppers uit ons assortiment:
- Di Angelo-brood: Met stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.
- Zwiebelnbrood: Met gebakken uitjes en een mosterd-kruidenolie.
- Olijfbrood: Compact desembroodje met zwarte olijven.
- Meergranen kaas-vijgenbrood: Met kaasblokjes, vijgen en grove mosterd.
- Meergranen stokbrood: Stokbrood van meerdere granen en zaden.
- Meesterstokbrood: Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurdesem in plaats van gist.
- Traditioneel stokbrood (groot): heerlijk voor iedere gelegenheid.
- Pain de Campagne: Een meergranen desembrood met een volle rijpe smaak.
- Uienkruier: Gevuld met uien en bestrooid met geraspte kaas (met of zonder ham verkrijgbaar).
Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan de lekkere recepten op onze website en ons Brood-dat-borrelt-Pinterestbord.
di angelo
Met stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.
€ 3,20
zwiebelnbrood
Met gebakken uitjes en mosterd-kruidenolie.
€ 3,85
meesterstokbrood
Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurdesem in plaats van gist.
€ 2,30
Recept: Roomkaas met Italiaanse kruiden
en vrolijke viooltjes
Wist je dat je (sommige) viooltjes kunt eten? Het toevoegen ervan aan bijvoorbeeld een lekkere roomkaas geeft dit bekende borrelsmeersel direct een bijzonder tintje. Probeer het eens, met dit heerlijke roomkaasrecept…