Brood… heerlijk bij de

Borrel en barbecue


Dat een verse volkorenboterham prima past bij een lekker ontbijt, dat weet iedereen inmiddels wel. En dat onze Polderbroodjes, witte bolletjes en Natuurdesembroodjes een lekkere basis zijn voor een uitgebreide lunch of high tea, dat is ook wel bekend. Maar wist je dat brood ook heerlijk smaakt bij de borrel en/of barbecue?

Neem nou ons Di Angelo-brood, ons Zwiebelnbrood, onze lekkere stokbroden of onze desembroden met of zonder zelfgemaakte smeersels... We geven je graag inspiratie in de vorm van lekkere recepten en ons Brood-dat-borrelt-Pinterestbord.


Meergranen kaas vijgenbrood
Met kaasblokjes, vijgen en een beetje grove mosterd.
€ 4,50
Di Angelo
Met stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.
€ 2,55
Zwiebelnbrood
Met gebakken uitjes en een mosterd-kruidenolie.
€ 3,00
Meester stokbrood
Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurdesem in plaats van gist.
€ 1,99

Recept: Roomkaas met Italiaanse kruiden

en vrolijke viooltjes


Wist je dat je (sommige) viooltjes kunt eten? Het toevoegen ervan aan bijvoorbeeld een lekkere roomkaas geeft dit bekende borrelsmeersel direct een bijzonder tintje. Probeer het eens, met dit heerlijke roomkaasrecept…
Lees verder
Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes