MEESTERLIJK LEKKER

Borrel en barbecue brood


Dat een verse volkorenboterham prima past bij een lekker ontbijt, dat weet iedereen inmiddels wel. En dat onze Polderbroodjes, witte bolletjes en Natuurdesembroodjes een lekkere basis zijn voor een uitgebreide lunch of high tea, dat is ook wel bekend. Maar wist je dat we de lekkerste borrel en barbecue broden hebben?

Hieronder enkele toppers uit ons assortiment:
  • Di Angelo-brood: Met stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.
  • Zwiebelnbrood: Met gebakken uitjes en een mosterd-kruidenolie.
  • Olijfbrood: Compact desembroodje met zwarte olijven.
  • Meergranen kaas-vijgenbrood: Met kaasblokjes, vijgen en grove mosterd.
  • Pan de papa: Krokant brood gemaakt
    van aardappelvlokken.
  • Meergranen stokbrood: Traditioneel stokbrood met meerdere granen en zaden.
  • Meesterstokbrood: Gemaakt op ambachtelijke
    wijze met natuurdesem.
  • Traditioneel stokbrood: Traditioneel stokbrood, heerlijk voor iedere gelegenheid.
  • Uienkruier: Gevuld met uien en bestrooid met geraspte kaas (met of zonder ham verkrijgbaar).
  • Pain de Campagne: Een meergranen desembrood met een volle rijpe smaak.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan de lekkere recepten op onze website en ons Brood-dat-borrelt-Pinterestbord.


meesterstokbrood
Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurdesem in plaats van gist.
€ 2,30

Recept: Roomkaas met Italiaanse kruiden

en vrolijke viooltjes


Wist je dat je (sommige) viooltjes kunt eten? Het toevoegen ervan aan bijvoorbeeld een lekkere roomkaas geeft dit bekende borrelsmeersel direct een bijzonder tintje. Probeer het eens, met dit heerlijke roomkaasrecept…
Lees verder
Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes