Aardbeientaartje

De trots van onze banketbakkers


Onze aardbeien zijn van Hollandse bodem en wij hebben de eerste keus bij onze huisteler Bert Baks! Op de voedingsrijke volle grond krijgen de aardbeien alle zorg om in de Brabantse zon te rijpen. Aardbeien zijn kwetsbaar en maar beperkt houdbaar. De heerlijk zoete rode vruchten worden daarom door ons na het plukken binnen 24 uur verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons aardbeientaartje. De bodem wordt gevuld met amandelspijs en daarna opgespoten met een heerlijke combinatie van gele room en slagroom, oftewel Zwitserse room. Daar bovenop komen de verse aardbeien. Een laagje verwarmde jam geeft de aardbeien tenslotte een prachtige glans.

Ons Aardbeientaartje is alleen verkrijgbaar tijdens het aardbeienseizoen.
 
Mmm... aardbeien!
Aardbeientaartje
Met Zwitserse room en verse aardbeien.
€ 6,95
Mmm... aardbeien!
Aardbeienschnitte
Met aardbeienbavaroise en verse aardbeien.
€ 8,95
Mmm... aardbeien!
Aardbeiensleetje
Met gele room en verse aardbeien.
€ 2,25

Recept: Meergranenbrood met

hüttenkäse, aardbeien en bosbessen


Aardbeien zijn natuurlijk uitermate geschikt als broodbeleg. Op een witte boterham, al dan niet met een klein beetje suiker. Maar wat dacht je van dit recept voor één van onze meergranenboterhammen met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen? Wat een plaatje!
Lees verder
Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen