(Oranje) tompouces

Oranje boven!


Oranje tompouces zijn tegenwoordig net zo onlosmakelijk met Koningsdag verbonden als oliebollen met Oud & Nieuw. Geen wonder dat onze tompouces op Koningsdag en de dag ervoor een oranje laagje krijgen in plaats van het bekende roze laagje. Verder smaken ze gewoon zoals je van ons gewend bent: heerlijk! Want niet voor niets staan onze tompouces in onze regio bekend als de lekkerste. Ben je benieuwd hoe wij onze tompouces maken? Bekijk dan ons filmpje.
Tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 1,85
Petitfour
Kleine gebakjes, gemaakt van luchtige cake en heerlijke maracuja-bavaroise.
per stuk voor € 1,80
Crèmebanket
Klein bitterkoekje met daarop een crèmerozet.
per stuk voor € 1,10
Spijspetitfour
Harde wener bakje gevuld met amandelspijs en opgemaakt met crème.
8 stuks voor € 10,50

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien