Trudy Twigt-V.d. Groef

'De klanten zijn hier heel gezellig.'


Marianne Weeda-Voskamp ging op pad en interviewde klanten en collega's. Hieronder lees je het interview met Trudy Twigt-V.d. Groef. Verkoopmedewerkster in onze winkel in Rozenburg.

Graag stel ik u voor aan onze verkoopster Trudy op de winkel in Rozenburg. Ze werkt al 4 jaar bij Meesterbakker Voskamp en de laatste 2,5 jaar is dat in Rozenburg. Ze is blij met de switch naar Rozenburg. ”Het is mijn geboortedorp en er woont hier nog familie.”, vertelt ze. “Bovendien zijn de klanten hier heel gezellig.”

Op de vraag of deze ‘corona tijd’ veel heeft veranderd in haar leven zegt ze: “Nee eigenlijk niet, ik heb mijn werk en mijn man ook, daar zijn we beiden heel blij mee”. Maar dan vertelt ze over de veranderingen, die er wel degelijk zijn geweest. Een paar weken geleden is Trudy getrouwd. Wat een feest met veel gasten had moeten worden werd een intiem feest met bijna 30 gasten. Meesterbakker Voskamp was aanwezig middels een mooie bruidstaart, die gemaakt is naar de wensen van Trudy en zeker zo belangrijk: de taart was erg lekker.

Griekenland was de bestemming van de huwelijksreis, maar het werd een weekje naar Gelderland en een weekje Limburg. “Het was mooi weer en als de zon schijnt is het overal heerlijk”, vervolgt Trudy. Nu staat ze weer met veel plezier in de winkel met vele mooie herinneringen aan haar trouwdag en de vakantie.

In de winkel merkt ze aan de klanten, die thuis werken of wiens vakantie niet door kon gaan, dat ze samen met de heerlijke producten van Meesterbakker Voskamp  de zomer wel doorkomen. Zoals de limoncello koninkjes, samen met een kopje koffie in de tuin of op het balkon. Dan waan je je toch in Italië!

desem wit
Een heerlijk wit desembrood met spekkige kruim.
€ 4,45
eierkoeken per 4
De lekkerste uit de regio!
4,20 4 voor € 3,75
Bonbons van brood? Ja, je leest het goed... Leuk om samen te maken!
Lees verder
Belgische broodbonbons