Björn Nieboer

'Stroopwafelijs is een favoriete smaak.'


Marianne Weeda-Voskamp ging op pad en interviewde klanten en collega's. Hieronder lees je het interview met Björn Nieboer. Hij runt de ijssalon in onze winkel in Rhoon.

Heeft u onze winkel in Rhoon al eens bezocht? Een bezoekje is zeker de moeite waard, ook al woon je zelf niet in Rhoon. In deze winkel kun je terecht voor alle vertrouwde Voskamp-producten, maar ook voor nieuwe producten als crackers, beschuit, vegan muffins, pindakaas, om maar iets te noemen.

Maar de reden dat ik op de fiets ben gestapt om vanuit Spijkenisse naar Rhoon te gaan is Björn. Hij zwaait de scepter in een ijssalonnetje, dat geïntegreerd is in de winkel. Björn is een ondernemende man, die altijd werkzaam is geweest in de horeca. Maar door corona zat ook hij van de ene op de andere minuut thuis. Deze tijd heeft hij benut met het doen van klusjes, maar vooral het sporten hebben hij en zijn gezin gemist. Gelukkig kan dat nu weer. Op de vraag hoe hij bij Voskamp is terecht gekomen antwoordde hij: “Via via hoorde ik van de nieuwe plannen van Meesterbakker Voskamp. Je weet hoe dat gaat, je zit in de tuin met een wijntje en maakt een praatje en voor je het weet sta je ijs te verkopen in Rhoon.”

18 heerlijke smaken vullen de ijsvitrine. Er is voor elk wat wils, maar ook al is de ijssalon pas een paar weken open; stroopwafelijs is een favoriete smaak. Zelf vindt Björn witte chocolade ijs heel erg lekker, en ik kan dat zeker beamen. Mmmmmm….. Het assortiment zal regelmatig veranderen, dus dat is een goede reden om steeds weer iets nieuws te proberen.

De ijssalon is elke dag open van 12.00 – 21.00 uur. “En dat geldt ook voor de zondag”, laat Björn weten. Zijn tip om te doen op een vrije dag deze zomer: “Stap samen op de fiets of ga een stuk wandelen en ga dan een heerlijk ijsje halen bij Meesterbakker Voskamp. Dat is samen genieten.”

crackers low carb kaas pompoen
Ca. 2,2 gram koolhydraten per cracker.
€ 3,40
Vegan
vegan muffin naturel
Heerlijke vegan muffin naturel.
per stuk voor € 1,50
meergranen kaas vijgenbrood
Met kaasblokjes, vijgen en grove mosterd.
€ 5,25

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien