Nada Putter

'We staan open voor leuke ideeën en suggesties.’


Marianne Weeda-Voskamp ging op pad en interviewde 9 van onze vaste klanten en 4 collega's. Hieronder lees je het interview met Nada Putter, Verkoopster en coördinator kinderfeestjes bij Meesterbakker Voskamp.

Sinds oktober 2017 is Nada verkoopmedewerkster bij Meesterbakker Voskamp. Nada bakt en kookt graag en was al jaren vaste klant in de winkel op het Sterrenhof. Daar vond ze de sfeer goed en de verkoopsters vriendelijk. Bovendien zou ze zelf graag bij een familiebedrijf werken. Dit alles maakte dat ze een functie bij Meesterbakker Voskamp ambieerde. Toen ze naar aanleiding van haar sollicitatie werd aangenomen was ze dolblij en enthousiast. Ze is gaan werken als verkoopster die in alle winkels inzetbaar is. Ze vond die functie bij haar passen en het feit dat ze over een auto beschikte maakte dit ook mogelijk. Zo leerde Nada vele collega’s en alle vestigingen kennen. In het begin voelde ze zich een ‘groentje’. Al die verschillende broodsoorten… en waar staan ze op de kassa? Het zoeken op de kassa vond ze veel tijd in beslag nemen. Daarop had ze het volgende bedacht: “Ik nam foto’s van de productpagina’s op de kassa. Thuis heb ik die uitgeprint en mijn man heeft de bladen zelfs geplastificeerd. Vervolgens ben ik die bladen gaan bestuderen. Een week later wist ik alles op de kassa snel te vinden.”

Al na een paar maanden kreeg Nada een idee over het organiseren van kinderfeestjes. We hadden twee vestigingen waar zij mogelijkheden zag om dat te organiseren, namelijk in de Nieuwstraat te Spijkenisse en op het Veerplein in Vlaardingen. Ze broedde een poosje op het plan en heeft toen de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje verstuurd naar de bakkerij. Het idee van Nada is toen verder uitgewerkt tot een leuk plan. In oktober is er proefgedraaid met de kinderen van Irene, een verkoopmedewerkster in de Maaswijk. “Het basispakket voor een kinderfeestje bestaat uiteraard uit een taart en er kan gekozen worden uit een van volgende activiteiten: muffins versieren, koekjes bakken en taartjes maken. De kinderen kunnen indien gewenst geschminkt worden.”

Op de dag dat ik dit gesprek met Nada heb, heeft ze in de middag twee feestjes in de Nieuwstraat op het programma staan. In overleg met de klant wordt de indeling van het feestje bepaald. “Er is een hoop mogelijk en we staan open voor leuke ideeën en suggesties.” Nada probeert de kinderen constant te boeien en de ouders blijven ook aanwezig om iedereen een thuisgevoel te geven. “Alle gegevens zijn op de website van Meesterbakker Voskamp te vinden. Ook een boekingsformulier is via de website beschikbaar. In de winkel liggen ook informatiefolders. Inmiddels doet de mond-tot-mond-reclame zijn werk en zijn er al veel reserveringen gedaan.”

Nada praat honderduit. Ze vindt dat haar hobby’s samenkomen in deze functie bij Meesterbakker Voskamp, zoals het bakken en schminken. Maar nu moeten we toch echt ons gesprek beëindigen, want ze wil op tijd in de winkel zijn om de feestjes voor te bereiden. “Want”, zegt ze, “een goede voorbereiding is het halve werk.”

Chocoladetaart
Vooral heel veel chocola! De ideale taart voor chocoladefans.
Vanaf € 25,95
molenwiek
Met hazelnootstukjes en een heerlijke kaascrème.
per stuk voor € 1,85
zonnebloemakker
Een mals, licht meergranenbrood met zonnebloempitten in en op het brood.
€ 3,90
suikerbrood
Volgens traditioneel recept.
€ 3,95

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien