Enkele weken geleden stelden we een verkoperspanel samen. In twee sessies hebben we met 20 van onze winkeldames en –heren ons gebaksassortiment onder de loep genomen en plannen gemaakt voor nieuw gebak. Sommige bestaande gebakjes werden aangescherpt qua receptuur en in een nieuw jasje gestoken, andere gebakjes werden nieuw bedacht. De afgelopen weken zijn de eerste resultaten hiervan zichtbaar geworden in onze winkel en er zal nog meer nieuws volgen! Panelleden en banketbakkers: bedankt!

  
  
  
bananensoes
Gevuld met bananenbavaroise en verse, gepureerde banaan.
per stuk voor € 2,15
crèmegebak harde mokka
Met mokkacrème en karamel.
€ 2,15
chipolatagebak
Cake met chipolatabavaroise, marsepein en decoratie.
€ 2,50

Recept: Italiaanse frittata

met spinazie, geitenkaas en stokbrood


Stokbrood is een veelzijdig brood waarmee je van iedere BBQ, borrel of maaltijdsalade een feestje maakt. Samen met deze kruidige frittata een volwaardige lunch, waarmee je genoeg energie hebt voor de rest van de dag.
Lees verder
Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood