Zondag 20 juni

Vieren we Vaderdag

 

Zondag 20 juni vieren we Vaderdag! Speciaal voor alle lieve vaders hebben onze banketbakkers 2 originele taarten bedacht. Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer lekkers in ons assortiment waarmee je je vader kunt verrassen.

Onderstaande Vaderdagtaarten zijn alleen verkrijgbaar op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni. Ze zijn nu al te bestellen voor die data. Bestellen kan via onze webwinkel of in onze winkels


Hamburgertaart

Voor alle vaders die van lekker eten en barbecueën houden, bedachten onze banketbakkers een mooie hamburgertaart! De vulling bestaat uit cake met chocolade-bavaroise. De decoratie is gemaakt van marsepein, crème en jam. De taart heeft een doorsnede van 15 cm en dat is voldoende voor 6 personen. Deze Vaderdag-taart is alleen verkrijgbaar op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni, maar nu natuurlijk al te bestellen voor die dagen. Bestellen kan via onze via onze webwinkel of in onze winkels. De hamburgertaart kost €12.50.


 

Shirttaart

Voor de vaders die net wat meer van sport en kleding houden, bedachten de bakkers een shirttaart. Vanwege het EK voetbal hebben ze het shirt oranje gemaakt. De vulling van deze taart bestaat uit malse cake en chipolata-bavaroise. De decoratie is van marsepein met chocolade knoopjes. Het formaat is ongeveer 22 x 15 cm en dat is voldoende voor 9 personen. Deze Vaderdag-taart is alleen verkrijgbaar op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni, maar nu natuurlijk al te bestellen voor die dagen. Bestellen kan via onze via onze webwinkel of in onze winkels. De shirttaart kost €12.50.

slagroomschnitte
Met slagroom, Zwitserse room en een dunaagje jam.
€ 8,95
Leuk voor vaderdag! Deze hamburger XL is heel geschikt voor stoere mannen die wel wat lusten. Je kunt variëren met broodsoorten en er zoveel beleg op doen als je wilt.
Lees verder
HamburgerXL