De zomer vier je samen met de Meesterbakker

 

Tuinconfetti zijn gemixte bloemzaadjes in vrolijk gekleurde rondjes van (biologisch afbreekbaar) papier. Van 29 juni t/m 4 juli krijg je in onze winkels een zakje tuinconfetti cadeau bij besteding vanaf 7.50. Het leukste is als je hiermee een ander weer vrolijk maakt. Wie verdient jouw tuinconfetti? 

Dat wordt een gezellige boel in de achtertuin of op het balkon. Eerst strooi je vrolijk gekleurde confetti uit en een poosje later kun je genieten van vrolijk gekleurde bloemen. Vanaf maandag 29 juni krijgt iedereen bij besteding van 7.50 euro of meer 1 zakje tuinconfetti cadeau. Hierbij geldt: op=op!


Wat is tuinconfetti?

Tuinconfetti zijn gekleurde confettirondjes van biologisch afbreekbaar papier, met daarin zomerbloemenzaadjes. Deze confetti kan zowel in de tuin als in een pot op het balkon worden gestrooid. Natuurlijk kan het ook in de berm of op een ander stukje openbare grond.


Samen de zomer vieren. 

Je krijgt dus een zakje tuinconfetti bij besteding van 7.50 of meer. Dit zakje kun je geven aan iemand die dit verdient. Bijvoorbeeld aan de buurvrouw die in deze gekke tijden wat vaker alleen thuiszit. Of aan ouders die tijdens het thuisonderwijs toch wat vaker op de kinderen hebben gepast. Of aan de juf op school... Er zit namelijk een speciaal label aan het zakje waar je een lieve boodschap op kan schrijven voor de persoon aan wie je de tuinconfetti wilt geven. Uiteraard mag je het zakje ook gewoon zelf houden!

 

mmm... aardbeien!
aardbeiensleetje
Met gele room en verse aardbeien.
€ 3,20
nieuw!
limoncello-koninkje
Spijsbodem met frisse limoncello-bavaroise.
per stuk voor € 2,35
Spelt
spelt eierkoeken per 4
Een heerlijk en verantwoord tussendoortje.
4,60 4 voor € 3,99
100% volkoren
volkoren ronde broodjes per 8
Van 100% volkorenmeel.
4,00 8 voor € 3,25

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien