Draai aan het Rad van de Paashaas en win lekkere prijzen!

Maak kans op lekkere Paasprijzen in al onze winkels. Draai (bij besteding vanaf 12.50 euro) aan het Rad van de Paashaas! Stopt het rad bij een Paaskoninkje, een broodhaantje, een schuimkuiken of misschien wel bij de hoofdprijs?

 

Van maandag 27 maart t/m zaterdag 1 april 2023 spelen we bij Meesterbakker Voskamp een beetje voor Paashaas... We geven namelijk lekkere prijsjes weg! Wanneer je in deze periode in 1 aankoop 12.50 euro of meer besteedt in een van onze winkels, dan mag je een kansje wagen met ons Rad van de Paashaas!

Als het rad is uitgedraaid, geeft het aan of jij iets gewonnen hebt, en zo ja: wat...

De actievoorwaarden zijn als volgt:
1. Van maandag 27 maart t/m zaterdag 1 april 2023 mag je bij besteding van 12.50 euro of meer in onze winkels aan het Rad van de Paashaas draaien.
2. Als het Rad stopt met draaien wijst de pijl naar een vlak waarop de (eventueel) gewonnen prijs vermeld staat.
3. De prijs krijg je direct mee. Alleen als de prijs onverhoopt niet in de winkel aanwezig is, kan deze op een later, met de verkoopster afgesproken tijdstip afgehaald worden.
4. Per bezoek mag eenmaal aan het rad gedraaid worden.
5. De prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld of iets anders.
6. Medewerkers van Meesterbakker Voskamp zijn uitgesloten van deelname.
7. Klanten die een bestelling komen afhalen (die ze via de webwinkel of eerder in de winkel hebben betaald), mogen ook een kansje wagen, mits het een bestelling van 12.50 euro of meer betreft.


Recept: Paasfondue

in een vrolijk Paasjasje


Paasfondue? Dat is kaasfondue in een Paasjasje... Ben je nog op zoek naar een lekker receptje voor voor de Paasdagen? Zet dan deze lekkere Paasfondue op tafel. Iedereen zal smullen en ook de presentatie zal zeker in de smaak vallen.
Lees verder
Paasfondue