Nieuwe winkels in Heenvliet en Zuidland


Begin april neemt Meesterbakker Voskamp 2 winkels van Bakkerij Reedijk over. Het betreft de winkel in Heenvliet en de winkel in Zuidland.


De winkel in Heenvliet opent op zaterdag 2 april om 8.00 uur. Donderdag 31 maart en vrijdag 1 april is deze winkel gesloten i.v.m. verbouwing.

De winkel in Zuidland opent op zaterdag 9 april om 8.00 uur. Van 1 t/m 8 april is deze winkel gesloten i.v.m. verbouwing.

In beide winkels hebben we de eerste week na opening een spetterende openingsaanbieding: Een gratis bigshopper met:
  • 1 brood naar keuze (m.u.v. desembrood)
  • 1 Paaslentebroodje
  • 4 Eierkoeken
  • 2 Roze koeken
  • Van 16.05 voor 7.95

In de winkel Heenvliet geldt deze aanbieding van 2 t/m 9 april. In de winkel Zuidland geldt deze aanbieding van 9 t/m 16 april. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Ik draag het stokje over
“Begin april draag ik mijn winkels in Heenvliet en Zuidland over aan Meesterbakker Voskamp. Via deze weg wil ik al mijn klanten hartelijk danken voor de fijne jaren. Ik heb de laatste 10 jaar met trots de mooie bakkerij van mijn ouders voortgezet en met veel plezier ons brood en banket voor jullie gebakken. Ik wens onze medewerkers ook een fijne tijd toe bij Meesterbakker Voskamp.”
Bakkerij Reedijk
Sandra Reedijk

Wij nemen het stokje over
“Wij zijn trots en blij dat wij de winkels van Bakkerij Reedijk in Heenvliet en Zuidland mogen overnemen. Wij kijken ernaar uit om in deze winkels ons brood- en banketassortiment te mogen aanbieden, aangevuld met enkele vertrouwde producten uit het assortiment van Bakkerij Reedijk. Wij heten iedereen vast van harte welkom in deze nieuwe winkels!”
Meesterbakker Voskamp
Arnold Kabbedijk & Olaf Weeda

Klik hier voor het adres en de openingstijden die vanaf de opening gelden in de winkel Heenvliet.
Klik hier voor het adres en de openingstijden die vanaf de opening gelden in de winkel Zuidland.

eierkoeken per 4
De lekkerste uit de regio!
4,20 4 voor € 3,75
Fototaart chipolata
Chipolatataart met je eigen afbeelding erop.
Vanaf € 32,45
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 2,50
duinen klassiek
Met een groot aantal granen en zaden en stukjes hazelnoot.
€ 3,90

Recept: Suikerbrood met

Limoncellocrème en verse aardbeien


De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend dessert.
Lees verder
Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien