Geslaagd voor je examen? Dat vier je met gebak!

 

Geslaagd voor je examen? Dat vier je natuurlijk met gebak! Onze winkeldames en -heren kunnen je favoriete gebakje in de winkel voorzien van een gezellig geslaagd-schildje.


Eindelijk is het dan zover. Je bent geslaagd! Na hard werken mag je je diploma in ontvangst nemen en aan je welverdiende vakantie beginnen. Dit alles vier je natuurlijk met je favoriete gebak. 

En omdat smaken nou eenmaal verschillen, kunnen onze winkeldames en -heren ieders favoriete gebak in onze winkels voorzien van een gezellig geslaagd-schildje.

Dus of je nu kiest voor een lekkere tompouce, een moorkop of een slagroomschnitte.... het wordt in ieder geval een geslaagd feestje!

Wil je er zeker van zijn dat je jouw favoriete (geslaag)gebakje hebt? Bestel het gebak dan via onze webwinkel en zet in het besteltraject in het vakje 'opmerkingen' dat je er graag een geslaagd-schildje op wilt.  


tompouce
Met gele room en slagroom.
€ 2,60
mmm...aardbeien!
aardbeientaartje
Met Zwitserse room en verse aardbeien.
€ 9,95
morekop
Grote slagroomsoes, gedoopt in chocoladefondant.
€ 2,85
chipolataschnitte
Met chipolatabavaroise en vruchtjes.
€ 11,50

Recept: Roomkaas met Italiaanse kruiden

en vrolijke viooltjes


Wist je dat je (sommige) viooltjes kunt eten? Het toevoegen ervan aan bijvoorbeeld een lekkere roomkaas geeft dit bekende borrelsmeersel direct een bijzonder tintje. Probeer het eens, met dit heerlijke roomkaasrecept…
Lees verder
Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes