Nieuw in ons assortiment!

Glutenvrije & vegan gevulde speculaastaartjes


Vanaf dinsdag 19 november kun je bij ons terecht voor een bijzondere toevoeging aan ons assortiment: het glutenvrije en vegan gevulde speculaastaartje. Dit heerlijke taartje is gemaakt met 100% amandelspijs en de warme, kruidige smaak van speculaas. Pure verwennerij zonder gluten of dierlijke producten.

Het feestelijke gebakje wordt gemaakt door de getalenteerde Bakefree by Sam, een kleine onderneemster die gespecialiseerd is in glutenvrij, lactosevrij en vegan gebak. Dankzij haar passie en vakmanschap kun je nu ook bij ons genieten van deze allergenenvrije gevulde speculaastaartjes.*


Proef de feestdagen in elke hap!


Benieuwd naar de ingrediënten van dit gebakje? Bekijk ze hieronder.

Ingrediënten:
Amandelspijs, glutenvrije bloem (Rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, maismeel, boekweitmeel), plantaardige boter (bevat soja), suiker, appelmoes, ahornsiroop, kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, kardemom, sinaasappel, vanille-extract, xanthaangom, bakpoeder, zout, boter-extract, amandel.


*Exclusief verkrijgbaar in onze winkels; 
Ook daarvoor ga je naar de Meesterbakker!
glutenvrij
crèmegebak hazelnootschuim glutenvrij
Glutenvrij schuimgebakje met hazelnootcrème en hazelnoot.
€ 2,85
glutenvrij
slagroom chocoladegebakje glutenvrij
Chocolade, vruchten en slagroom. Glutenvrij!
€ 2,85
glutenvrij brood
100% glutenvrij en geproduceerd in een glutenvrije ruimte.
€ 3,50