NIEUW: DRIPCAKES!

Dripcakes versier je samen met de Meesterbakker!


Voor de lekkerste taarten ben je bij de Meesterbakker aan het juiste adres. Maar zou het niet leuk zijn om die heerlijke taarten zelf te versieren in het thema dat bij jou past? Dan hebben wij goed nieuws voor je!


Onze dripcakes kun je helemaal zelf decoreren. Kies jouw dripcake, kies je decoraties en versieren maar! De versiersetjes in verschillende thema's zijn uniek en exclusief voor en door de Meesterbakkers ontworpen en samengesteld. Zelf kun je natuurlijk nog allerlei decoratie eraan toevoegen als je dat wilt.


Zo werkt het

Je bestelt jouw dripcaketaart(en) bij ons in de winkel of in onze webwinkel. Op de taart zit geen decoratie maar de taart is wel voorzien van een mooie driptopping. De dripcakes zijn verkrijgbaar in drie formaten die op elkaar te stapelen zijn. Afhankelijk van het aantal gasten maak je zo eenvoudig een unieke taart op maat.


Smaken

Onze dripcakes bestaan uit laagjes malse cake met daartussen luchtige bavaroise. Je kunt kiezen uit de volgende twee smaken:
• M&M bavaroise (chocolade M&M zonder noot)
• aardbeienbavaroise


Formaten

• Dripcake maat 'S' is voor 6-8 personen.
  Formaat ø 13,5 cm/h 8 cm.
• Dripcake maat 'M' is voor 10-12 personen.
  Formaat ø 17,5 cm/h 8 cm.
• Dripcake maat 'L' is voor 16-18 personen.
  Formaat ø 23 cm/h 8 cm.Kleuren van de drip


Kleuren

De drip is de zoete laag die zo mooi over de taart heen 'druipt'. We maken deze drip in drie kleuren die je met beide vullingen kunt combineren. De kleuren zijn: 
• Chocoladebruin
• Hardroze
• Grasgroen

TIP: Stapel je 2 of meer dripcakes op elkaar? Kies dan dripcakes in verschillende smaken. Zo kunnen je gasten kiezen of combineren!


Versiering

Versier er lekker op los. Wij hebben leuke versiersetjes van stevig papier gemaakt in verschillende thema’s. Elk setje bestaat uit 1 topper en 11 prikkers. Ook hebben we bijpassende sprinkles uitgezocht. Sprinkles zijn een mix van hele kleine snoepjes in een verschillende kleuren.

Versiersets van 1 topper en 11 prikkers zijn er in de thema's:
• Eenhoorn
• Jungle
• Voetbal
Of ga voor alleen de topper:
• ‘Happy Birthday’ (in gouden letters)

Deze versiersets en topper kun je combineren met diverse gezellige sprinkles die je vastplakt met eetbare lijm. Natuurlijk kun je zelf ook nog decoratie toevoegen zoals vers fruit, spekkies, chocolaatjes of speelgoed.


Wat voor moois maak jij ervan?

-> Inspiratie nodig? Bekijk hier onze flyer met voorbeelden.
-> Direct aan de slag? Lees hier het stappenplan voor het maken van jouw dripcake.
Dripcake roze
Heerlijke taarten met roze drip om zelf te versieren!
Vanaf € 19,95
Dripcake bruin
Heerlijke taarten met bruine drip om zelf te versieren!
Vanaf € 19,95
Versierset Eenhoorn
1 topper en 12 prikkers in het thema Eenhoorn.
per set voor € 3,90
Sprinkles Goud
Zakje sprinkles goud.
50 gram voor € 3,95

Recept: Kinderwraps van

je favoriete boterham


Maak van je favoriete boterham eens een wrap! Met een vrolijk prikkertje houd je de boterham én al dat lekkere beleg bij elkaar. Zo maak je in een handomdraai een gezellige lunch die kinderen zeker zal aanspreken. Al zal menig volwassene er ook graag zijn of haar tanden in willen zetten…
Lees verder
Kinderwraps van brood