Jubileumaanbieding mei

Jubileumaanbieding mei

"Door graansoorten, zaden en
ingrediënten
te combineren, ontstaan
unieke broden met bijzondere smaken."Aan het begin van ons jubileumjaar 2019 deden wij een oproep aan onze klanten: Heb jij een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks een rol in onze nieuwe campagne!

 

Mei 2019: Meergranen kaas vijgenbrood

In de maand mei van 2019 geen suggestie van een klant, maar van een van onze enthousiaste bakkers! Dick van Dalen draait al heel wat jaartjes mee in onze bakkerij. In 1975 begon Dick als banketbakker; in 2014 verruilde hij de garde voor de deegroller en werd onze vaste desembakker. 

Toch kwam Dick naar aanleiding van onze oproep niet met een recept voor een (100%) desembrood, maar voor een heerlijk Meergranen kaas vijgenbrood. Dit heerlijke meergranenbrood met stukjes kaas, vijgen en een beetje grove mosterd is wel op de stenen desemvloer gebakken. “Door verschillende graansoorten, zaden en ingrediënten met elkaar te combineren, ontstaan unieke broden met bijzondere smaken. Dit Meergranen kaas vijgenbrood is hier een goed voorbeeld van”, aldus Dick.


Eierkoeken
De lekkerste uit de regio!
3,20 4 voor € 2,75
Koffiebroodje
Met gele room, rozijnen en fondant.
per stuk voor € 1,50
Meergranen kaas vijgenbrood
Met kaasblokjes, vijgen en een beetje grove mosterd.
€ 4,50
Bolus
Van gevuld wit brooddeeg, bruine basterdsuiker en kaneel.
per stuk voor € 1,20

Recept: Borrelbrood van desem

met kaas en rozemarijn


Met onze desembroden maak je zelf eenvoudig dit borrelbrood met kaas en rozemarijn. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Varieer er zelf lekker op los met de keuze van de kaassoorten. Dit brood is perfect voor bij de borrel of barbecue!
Lees verder
Borrelbrood met kaas en rozemarijn