Jubileumjaar

50 jaar Meesterbakker Voskamp!


2019 is ons jubileumjaar! Wij bestaan dit jaar maar liefst 50 jaar. En dat dat een feestje waard is, mag duidelijk zijn...

Hoe het begon
In de zomer van 1969 draaiden de heer en mevrouw Voskamp enkele weken mee in het bakkersbedrijf van J. de Bloeme, gevestigd aan de Voorstraat 32 te Spijkenisse. Zij hadden het plan deze bakkerij over te nemen en zij wilden daarom meer inzicht krijgen in het reilen en zeilen van de bakkerij. In de 50 jaar die daarop volgden groeide hun bakkerij uit van 1 winkel naar maar liefst 17 winkels, gevestigd in Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis en Vlaardingen. Het volledige verhaal lees je hier.

Trouwe klanten
Ons 50-jarig jubileum hebben we te danken aan 50 jaar passie voor het vak, hard werken en een kritische houding als het gaat om kwaliteit. Maar bovenal hebben wij dit feest te danken aan onze mooie klantenkring. Vandaar dat we in ons jubileumjaar vooral onze klanten centraal willen stellen. Middels mooie aanbiedingen en leuke activiteiten zetten we onze klanten dit jaar extra in het zonnetje.