Jubileumaanbieding juni

Jubileumaanbieding juni

"Als traktatie maakte ik deze Creamcheesepunten voor familie en vrienden."Aan het begin van ons jubileumjaar 2019 deden wij een oproep aan onze klanten: Heb jij een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks een rol in onze nieuwe campagne!
 

Juni 2019: Creamcheesepunten

In de maand juni van 2019 was een suggestie van een van onze enthousiaste verkoopsters verkozen tot jubileumaanbieding. Marina Lausberg is al 21 jaar werkzaam bij ons als verkoopster. Ze heeft is vele van onze winkels gestaan, maar tegenwoordig is zij te vinden in onze gezellige winkel in Poortugaal.

Marina kwam zelf met de suggestie voor deze heerlijke frisse Creamcheesepunten. "Als traktatie maakte ik laatst deze Creamcheesepunten voor collega’s en familie. Wat vielen ze in de smaak! Erg leuk dat ik ze met onze Chef Banket mocht maken en nu in onze winkels mag verkopen.” De Creamcheesepunten waren uitsluitend in de maand juni van 2019 verkrijgbaar in onze winkels.


Koffiebroodje
Met gele room, rozijnen en fondant.
per stuk voor € 1,50
Meergranen kaas vijgenbrood
Met kaasblokjes, vijgen en een beetje grove mosterd.
€ 4,50
Meestertjes
Met rozijnen en een heerlijke notenfruitmix.
5 voor € 3,95
Tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 1,85

Recept: Italiaanse frittata

met spinazie, geitenkaas en stokbrood


Stokbrood is een veelzijdig brood waarmee je van iedere BBQ, borrel of maaltijdsalade een feestje maakt. Samen met deze kruidige frittata een volwaardige lunch, waarmee je genoeg energie hebt voor de rest van de dag.
Lees verder
Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood