-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Polder Volkoren Clubsandwich
Polder Volkoren brood is een heerlijk meergranen volkorenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad. Bovendien is het lactosevrij. Het Polder Volkoren combineert heel lekker met de ingrediënten van deze clubsandwich.
Ingrediënten - 2 pers.
- 8 sneetjes Polder Volkoren
- 2 tomaten
- 2 blaadjes (ijsberg)sla
- 4 stengels bosui
- 2 eieren
- 4 plakjes bacon
- 1 potje guacamole of maak het zelf van:
- 2 rijpe avocado's
- 1 limoen
- 1 sjalot uitje
- 1 rode peper
- 1 teen knoflook
- peper en zout
2 pers.
print
Bereiding
Bak de bacon in een droge koekenpan in drie minuten knapperig en laat het uitlekken op een keukenpapiertje. Kook de eieren in 10 minuten hard. Was tomaten en snijd in ze in dunne plakjes. Was (ijsberg) sla en dep het droog met keukenpapier. Snij de bosuitjes in dunne reepjes. Pel eieren en snij ze in plakjes. Rooster het Polder Volkorenbrood in de broodrooster.Voor de zelfgemaakt guacamole:
Snij het sjalotje fijn en doe dit in een kom. Hak het rode pepertje zo fijn mogelijk en doe de helft bij de sjalot in de kom. Pers het teentje knoflook en doe de helft in de kom. Schil de avocado's en prak alles door elkaar in de kom. Pers een halve limoen erboven uit en breng op smaak met peper en zout. Eventueel voeg je nog wat gehakte peper en/of geperste knoflook toe.
Besmeer de geroosterde Polder Volkoren boterhammen met de guacamole en dan gaan we stapelen. Beleg 2 sneetjes Polder Volkorenbrood met quacamole met plakjes ei. Leg daarop 2 sneetjes Polder Volkorenbrood met besmeerde kant naar beneden. Op de bovenste sneetjes leg je plakjes tomaat en gesneden bosuitjes. Daarop leg je weer 2 sneetjes Polder Volkorenbrood met besmeerde kant naar beneden. Verdeel gebakken bacon en leg daarop de (ijsberg)sla. Met de laatste sneetjes Polder Volkorenbrood (besmeerde kant naar beneden) dek je je sandwich af. Snijd voorzichtig de stapel in tweeën of in vieren en steek er een lange prikker doorheen om de boel bij elkaar te houden.