Kerstkoffie - met sinaasappel

Kerstkoffie - met sinaasappel

Deze koffie is echt anders-dan-anders. Een pittige espresso met kruidige jus d'orange. Serveer het in een mooi glas met een kaneelstokje en een sinaasappelschil. Mooi en feestelijk!

Ingrediënten - 1 pers.

  • 200 ml jus d’orange
  • 60 ml espresso
  • kaneel
  • kaneelstokje
  • sinaasappelschil
Kerstkoffie - met sinaasappel
1 pers.
printprint

Bereiding

Zet twee kopjes espresso (60 ml). Verwarm 200 ml jus d’orange in een pannetje en voeg een theelepel kaneel toe. Giet de warme jus d'orange in een groot glas (300 ml) en doe vervolgens de espressokoffie erbij. Garneer feestelijk met een kaneelstokje en een mooi gekrulde sinaasappelschil. Naar smaak suiker toevoegen.

Bron: Christmaholic.nl

Wat dacht je van deze recepten?