Belgische broodbonbons

Belgische broodbonbons

Bonbons van brood? Ja, je leest het goed... Leuk om samen te maken!

Ingrediënten - 4 pers.

  • 2 witte boterhammen
  • 4 eetlepel Speculoospasta
  • 1 reep pure Belgische chocolade
  • Hazelnootjes voor garnering
Belgische broodbonbons
4 pers.
printprint

Bereiding

Smelt de chocolade in een mengkom au bain-marie. Steek rondjes van ongeveer 3 centimeter uit de boterhammen. Je kunt eventueel ook blokjes snijden als je geen steekringen hebt. Rooster kort in de oven tot ze knapperig zijn.

Leg op elk rondje een theelepeltje Speculoospasta. Leg de rondjes of vierkantjes op een rooster met daaronder bakpapier. Giet de vloeibare chocolade, eventueel een paar lagen dik over de bonbons. Leg in de nog zachte chocolade een hazelnoot als garnering. Laat de bonbons opstijven in koelkast.

Bron: brood.net

 

Wat dacht je van deze recepten?