-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Bavaroise van Kerststol
Ben je nog op zoek naar een lekker en origineel Kerstdessert? Of heb je nog een stukje Kerststol over? Maak een lekkere bavaroise van Kerststol!
Ingrediënten - 4 pers.
- 500 ml melk
- 125 ml room
- 2 eidooiers
- 80 gr suiker
- 7 blaadjes gelatine
- 1 vanillestokje
- 300 (overgebleven) kerststol in blokjes gesneden
4 pers.
print
Bereiding
Week de blaadjes gelatine in koud water. Doe de eierdooier met de helft van de suiker in een beslagkom en klop de massa met een garde tot deze wit is. Snij het vanillestokje open, en schraap met het koksmes de vanille eruit.Doe de melk met de vanille, het vanillestokje en de rest van de suiker in een pan, zet de pan op een hoog vuur en breng het aan de kook. Haal het vanille stokje er uit. Giet de warme melk beetje voor beetje al roerend met een garde op de witgeslagen eierdooier.
Knijp de gelatine uit, voeg deze aan het mengsel toe en giet het geheel terug in de pan. Verhit het mengsel op een matig vuur onder voortdurend roeren tot alle gelatine opgelost is. Laat het mengsel in een bak koud water afkoelen tot het lobbig is. Doe de room in een beslagkom en klop het stijf. Spatel de geklopte slagroom door het mengsel. Voeg nu de in blokjes gesneden Kerststol toe en vul vervolgens pudding vormpjes of een schaal. Om straks de bavarois te kunnen storten is het handig om de binnenkant van de vorm te bekleden met huishoudfolie. Plaats de bavarois onder plastic folie in de koeling om op te stijven.
Presenteer de bavarois op een mooi bordje. Leg er vers bosfruit omheen. Maak van bessenjam een dressing, door met water te verdunnen. Schep daarvan iets over het fruit. Bestuif licht met poedersuiker.
Bron: brood.net