-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Trifle van suikerbrood
Wat is zomerfruit toch heerlijk! En wat leent het zich goed voor allerlei recepten. Neem nou deze trifle van suikerbrood en rood fruit. Lekker voor bij de picknick of als dessert na een barbecue.
Ingrediënten - 4 pers.
- 5 sneden suikerbrood
- evt: 8 eetlepels likeur (als er geen kinderen mee-eten)
- 250 g diepvries zomerfruit (aardbei, framboos, braam)
- 2 eetl. suiker
- 250 ml. slagroom
- 8 volle eetlepels bosvruchtenjam
- 500 ml. vanillevla
- extra: 1 glazen schaal
4 pers.
print
Bereiding
Snijd het suikerbrood in reepjes. Besprenkel ze, als er geen kinderen mee-eten, met de likeur. Laat ze anders zoals ze zijn. Doe het diepvriesfruit met de suiker in een pan, voeg een half borrelglas water toe en breng het al roerend aan de kook. Zet het vuur dan uit. Houd wat vruchtjes en sap apart voor de garnering.
Klop de slagroom stevig en luchtig, maar nog niet helemaal stijf. Roer de jam los, eventueel met een beetje water.
Doe de suikerbroodreepjes onder in de schaal. Giet daar het warme fruit overheen, met sap en al. Verdeel de vla erover, en daar weer overheen de jam. Dek af met de slagroom. Garneer met de apart gehouden vruchtjes.
Breng de trifle naar tafel en schep daar de trifle in schaaltjes. Je kunt de trifle ook meteen in kommetjes maken, maar dan zie je de laagjes minder goed.
Tip: Een trifle maak je origineel met cake. Dat kan natuurlijk ook, in plaats van met suikerbrood. Ook kun heel makkelijk variëren met ander fruit en andere jam.
Bron: brood.net
Klop de slagroom stevig en luchtig, maar nog niet helemaal stijf. Roer de jam los, eventueel met een beetje water.
Doe de suikerbroodreepjes onder in de schaal. Giet daar het warme fruit overheen, met sap en al. Verdeel de vla erover, en daar weer overheen de jam. Dek af met de slagroom. Garneer met de apart gehouden vruchtjes.
Breng de trifle naar tafel en schep daar de trifle in schaaltjes. Je kunt de trifle ook meteen in kommetjes maken, maar dan zie je de laagjes minder goed.
Tip: Een trifle maak je origineel met cake. Dat kan natuurlijk ook, in plaats van met suikerbrood. Ook kun heel makkelijk variëren met ander fruit en andere jam.
Bron: brood.net