Meergranen stokbrood met Hüttenkäse

Meergranen stokbrood met Hüttenkäse

Ons meergranen stokbrood wordt gemaakt van meerdere granen en zaden. Een echte aanrader voor bij de lunch, soep, salade, barbecue en borrel. Door dit stokbrood te vullen met Hüttenkäse maak je er in een handomdraai een heerlijk borrelhapje van of een heerlijke toevoeging bij de barbecue.

Ingrediënten - 2 pers.

  • 1 meergranen stokbrood
  • 1 bakje Hüttenkäse
  • 1 teentje Knoflook 
  • Kruiden naar keuze. Erg lekker met bieslook en Italiaanse kruiden!
Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
2 pers.
printprint

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de knoflook, Hüttenkäse en kruiden door elkaar. Snij in het meergranen stokbrood inkepingen (zorg ervoor dat je het stokbrood niet helemaal doorsnijdt!) en vul de inkepingen met het Hüttenkäse mengsel. Doe het stokbrood in aluminium folie en vouw het dicht. Doe het brood voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip: Ook erg lekker op de barbecue! In plaats van 10 minuten in de oven, 10 minuten op de barbecue 

Wat dacht je van deze recepten?