-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Pompoensoep
Het leuke aan de herfst is dat we weer allemaal lekkere seizoensgerechten kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld pompoensoep! Er zijn vele variaties mogelijk. Wij hebben hier gekozen voor een recept met winterwortel en gember van mindyourfeed.nl. Lekker met een stevig broodje erbij.
Ingrediënten - 4 pers.
- Stevig broodje, bijvoorbeeld meergranen kaas-vijgenbrood
- 500 gram pompoen
- 1 aardappel
- 5 winterwortels
- 3 teentjes knoflook
- 2 uien
- 1 liter groentebouillon
- 1 blikje tomatenpuree
- 50 ml plantaardige room
- 2 cm verse gember 1
- 1/2 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel gerookte paprikapoeder
- 1 theelepel komijn
- 2 theelepels oregano
- zout en peper
- olijfolie
- pompoenpitten
4 pers.
print
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen in plakken van ongeveer 1 cm dik en verwijder de zaden. Schillen hoeft niet, de schil smaakt juist lekker. Rooster de pompoen ongeveer 15-20 minuten op een met bakpapier bekleed rooster met wat peper, zout en olijfolie er overheen. Snipper en schil de ui en pers de knoflook. Schrap de winterwortelen en snij ze in schijven van 2 cm. Schil de aardappel en snij hem in blokjes. Fruit in een grote soeppan de ui in wat olie. Pers de knoflook en de gember erbij uit. Doe de wortel en aardappel erbij en bak dit kort mee. Schep de tomatenpuree in de pan en voeg de cayennepeper, komijn, gerookte paprikapoeder en oregano toe. Roer goed door en schenk het water met het bouillonblokje erbij. Breng alles aan de kook tot de wortelen en aardappel gaar zijn in (10 – 15 minuten). Snij de geroosterde pompoen in blokjes en voeg dit toe aan de pan met groenten. Schenk de room erbij en pureer alles met de staafmixer tot een glad soepje. Eventueel nog wat peper en zout erbij naar smaak en ter decoratie wat room en pompoenpitten.Bron: mindyourfeed.nl