Desem Wit met paddenstoelensalade

Desem Wit met paddenstoelensalade

Na een stevige herfstwandeling is er niets lekkerder dan een heerlijke lunch. Dit desembrood met paddenstoelensalade is dan zeker een goede optie.

Ingrediënten - 2 pers.

  • 4 stevige boterhammen, bijvoorbeeld ons Desem Wit
  • 400 gram gemengde paddenstoelen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels balsamico azijn
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • 50 gram bosbessen of blauwe bessen
  • 1 zakje gemengde sla
  • zout en peper naar smaak
Desem Wit met paddenstoelensalade
2 pers.
printprint

Bereiding

Meng in een kom de sla en rode ui. Besprenkel met olijfolie en balsamico naar smaak. Snij de paddenstoelen en bak deze in een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de salade over het brood en lepel de gebakken paddenstoelen over de sla. Garneer met de bessen.

Wat dacht je van deze recepten?