-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Speculaas tiramisu
Tiramisu, dat kent bijna iedereen. Onze banketbakkers bedachten deze speculaastiramisu. En hij smaakt zó lekker, dat we hem hier ook met jullie willen delen!
Ingrediënten - 2 pers.
- 250 gr mascarpone
- 10 gr suiker
- ½ kopje sterke koffie
- 2 eieren
- 1 snufje zout
- chocolade ganache (mengsel van slagroom en chocolade)
- gebruneerde amandelschaafsel
- speculaasjes
- 4 kleine dessertbakjes of een kleine schaal
2 pers.
print
Bereiding
Zet sterke koffie en laat dit afkoelen. Splits de eieren en bewaar de eiwitten en de dooiers in een aparte, vetvrije kom. Doe een snuf zout bij de eiwitten en klop ze heel stijf met een vetvrije mixer. De eiwitten zijn stijf als je de kom op zijn kop houdt en het er niet uit loopt.Klop de dooiers op met de suiker tot een romig mengsel. Roer hier de mascarpone door. Als de crème glad is spatel je voorzichtig de geklopte eiwitten erdoor. Onderin het bakje kruimel je speculaasjes, daarop een beetje sterke koffie. Daarop een laagje van het tiramisu-mengsel.Dan een laagje ganache* en een laagje speculaaskruimels, dan weer een laagje tiramisu-mengsel. Decoreren met gebruneerde amandelschaafsel en een klein speculaasje.
* Voor de ganache verwarm je 125 gram fijn gehakte pure chocolade au bain marie. Hierbij giet je 115 ml warme, kort gekookte slagroom. Meng het goed door en verwerk het warm in je gerecht.