Paasbrood met pasha

Paasbrood met pasha

Heerlijk voor het ontbijt of de brunch tijdens de paasdagen. Maak ze van tevoren klaar en leg ze op een mooie schaal die je midden op de tafel zet. Reken maar dat hiervan gesmuld gaat worden!

Tip: Begin op tijd, de kwark moet 1 dagje uitlekken.

Ingrediënten - 5 pers.

  • 10 sneetjes paasbrood van de Meesterbakker
  • 1 bakje magere kwark van 225 g
  • 50 g zachte roomboter
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 100 g witte basterdsuiker
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • bakje van 250 g verse aardbeien
Paasbrood met pasha
5 pers.
printprint

Bereiding

Hang een zeef in een kom. Maak een stuk kaasdoek of een schone theedoek vochtig en leg deze in de zeef. Schep de kwark erin en laat de kwark een dag uitlekken. Doe de volgende dag de kwark over in een kom en meng de roomboter, vanillesuiker, basterdsuiker en crème fraîche erdoor. Was de aardbeien en halveer ze. Bestrijk de sneetjes paasbrood royaal met de pasha en garneer met de aardbeien. 


Bron: brood.net

Wat dacht je van deze recepten?