-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Gegrilde groenten met tijm
Gegrilde groenten op een knapperig broodje; dé manier om op een lekkere en makkelijke manier meer groenten te eten. Maak de groenten op smaak met tijm en je hebt een heel smakelijke lunch te pakken.
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 harde broodjes
- 400 gram wortels
- 1 courgette
- 3 paprika’s
- 3 teentjes knoflook
- 200 gram zachte geitenkaas
- olijfolie
- 8 takjes verse tijm
- peper en zout
4 pers.
print
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de wortels in stukjes en kook ze gedurende 5-10 minuten. Snijd de paprika's in reepjes en de courgette in grove blokjes. Leg de groenten in een ovenschaal. Pers de knoflook uit en ris de blaadjes van de takjes tijm. Meng 2/3 van de blaadjes tijm en de uitgeperste knoflook door de groenten, giet er een scheut olijfolie bij en maak op smaak met zout en peper. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Halverwege even omscheppen.Snijd de broodjes door en beleg ze royaal met de groenten. Hierover verdeel je de verkruimelde geitenkaas. Maak het af met nog 1/3 van de verse tijm.
Dit gerecht is lekker met (lauw)warme groenten maar smaakt ook prima een dagje later met koude gegrilde groenten.