-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Thaise garnalenburger
Een 'anders dan anders' broodje hamburger. Hoewel, het broodje is natuurlijk zo'n heerlijk zacht wit (of bruin) bolletje. De burger is een ander verhaal. Die maak je zelf van... gamba's!
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 zachte witte bolletjes
- 400 gram gepelde rauwe gamba’s
- 2 eetlepels rode curry pasta
- 1 sjalot
- 2 tenen knoflook
- 1 stukje gember
- 40 gram sperziebonen
- 1 lente ui
- 1 ei
- 300 gram bloem
- 2 eetlepels vissaus
- 1 theelepel rietsuiker
- 4 eetlepel loempia-saus
- Sap van een ½ limoen
- Zonnebloemolie om in te frituren
- Paksoi bladeren of spinazie voor garnering
4 pers.
print
Bereiding
Maak de garnalen schoon en doe ze in een keukenmachine. Voeg de currypasta toe. Pel de sjalot en knoflook en doe die bij de garnalen. Schil de gember, hak fijn en voeg toe. Maak de sperziebonen schoon, snij in stukjes en voeg toe. Snij de lente ui in stukjes en voeg toe. Klop het ei los en voeg samen met de vissaus, limoensap en rietsuiker toe. Draai het geheel fijn en breng op smaak met zout. Meng hier 300 gram bloem door. Laat het mengsel minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.Maak van de massa kleine ronde schijfjes van ongeveer 5 centimeter en 1½ centimeter dik. Verhit in een kleine steelpan de zonnebloemolie en frituur hierin de schijfjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Snij de broodjes open en beleg bodem met paksoi bladeren of spinazie, doe hierop de gebakken garnalenburgers en lepel hierover de loempia-saus. Leg het dekseltje op het broodje.
Bron: www.brood.net