-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Paasfondue
Paasfondue? Dat is kaasfondue in een Paasjasje... Ben je nog op zoek naar een lekker receptje voor voor de Paasdagen? Zet dan deze lekkere Paasfondue op tafel. Iedereen zal smullen en ook de presentatie zal zeker in de smaak vallen.
Ingrediënten - 4 pers.
- 1 Belgische bol
- 1 wit bolletje
- 1 teentje knoflook, gehalveerd
- 250 ml droge witte wijn
- 300 g Emmentaler, in blokjes of grof geraspt
- 300 g Gruyère, in blokjes of grof geraspt
- 1½ eetlepel aardappelzetmeel of maïzena, met 4 eetlepels Kirsch gemengd
- een snufje versgeraspte nootmuskaat
- rozijntjes voorde oogjes en (bijvoorbeeld) een roze Mentos voor de neus
- takjes peterselie voor de ondergrond
- voor het serveren bijvoorbeeld wortels, komkommer, bleekselderij, rauwe ham, bloemkoolroosjes
4 pers.
print
Bereiding
Zet de Belgische bol op een bord op een bedje van takjes peterselie. Snij de bovenkant van de Belgische bol af en maak hier de konijnenoren van. Hol de Belgische bol uit, maak van een plukje de konijnenstaart en bewaar de rest van het broodkruim. Wrijf een middelgrote, zware pan in met de knoflook. Gooi de knoflook weg. Giet al roerend de wijn in de pan en breng op een middelhoog vuur tegen de kook aan. Draai het vuur laag en voeg al roerend geleidelijk de kaas toe. Roer tot de kaas net gesmolten is. De kaas moet heel langzaam smelten - ca. 5 minuten in totaal - omdat hij anders draderig en taai wordt. Voeg het aardappelzetmeel- of maïzenapapje, ¼ theelepel gemalen witte peper en de nootmuskaat toe en laat nog 2 minuten sudderen. De fondue mag niet aan de kook komen. De fondue moet nu dik genoeg zijn om aan brood te blijven hangen; aan tafel wordt hij dikker.Giet de kaasfondue in het uitgeholde brood. Zet het witte bolletje op de Belgische bol. Maak van de krentjes en de Mentos de ogen en neus en zet de oren bovenop het bolletje.
Serveer direct met de stukjes broodkruim, wortels, komkommer, rauwe ham en bloemkoolroosjes.
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
Bron: Pinterest