-
Uw winkelwagen is leeg
Geen resultaten
|
|
Geen resultaten
Vegetarische recepten
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Spicy volkorenbroodje
- Veggie volkorensandwich
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Granola ontbijttaart
- Clubsandwich aubergine
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Trifle van suikerbrood
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
- Duinen Kaassneetjes
- Broodtrifle
- Eierkoek traktatie
- Broodquiche
- Broodlasagne
- Kaasstengel giraffen
- Vanillesaus
- Volkoren groentetosti
- Pizzaboterhammen
- Broodje gepocheerd ei
- Oranje paprika dip
- Wentelteefjes met aardbeien en chocola
- Broodtoastjes met oude kaas, perengelei en witlofreepjes
- Nacho's broodchips met guacamole dip
- Witbrood met sinaasappelboter en aardbeien
- Sandwich met gegratineerde geitenkaas en courgette tagliatelle
- Belgische broodbonbons
- Meergranen stokbrood met Hüttenkäse
- Italiaanse broodsalade
- Pompoensoep
Vlees- en kiprecepten
- Tapa's roquefort-dadel-spek
- Kampioentje met geitenkaas, bacon, appel en rode ui
- Kampioentje met gerookte kip, rucola lente ui en honing
- Spiezen van Kampioentjes en pancetta
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- HamburgerXL
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
- Low carb broodjes met hüttekäse en rauwe ham
- Surinaamse broodjes kip kerrie
- Polder Volkoren Clubsandwich
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor Valentijn
- Paasfondue
- Paasbrood wentelteefjes
- Kruidnoten tiramisu
- Speculaas tiramisu
- Speculaas wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas muffins
- Speculaas tiramisu
- Stoofperen smoothie
- Knapperige Broodtorentjes
- Wildpaté & Suikerbrood
- Kaas Vulkaantjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Valentijn ontbijt
- Kerstkoffie - met sinaasappel
- Kerstkoffie - met pepermunt
- Kerstkoffie - met marshmallows
- Bavaroise van Kerststol
- Mini quiches van brood
- Jamhartjes
- Speculaastrifle met pepernoten
- Kruidnoten crumble
- Broodje Halloween
- Paasbrood met pasha
Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
Stokbrood is een veelzijdig brood waarmee je van iedere BBQ, borrel of maaltijdsalade een feestje maakt. Samen met deze kruidige frittata een volwaardige lunch, waarmee je genoeg energie hebt voor de rest van de dag.
Ingrediënten - 4 pers.
- 1 Meester stokbrood
- 8 eieren
- 100 ml plantaardige room
- 1 puntpaprika
- 2 uien
- 4 handen spinazie
- 2 tenen knoflook
- 80 gr geitenkaas
- peper
- zout
- mespuntje cayennepeper
- tijm
- kokosolie om te bakken
- koekenpan of hapjespan met deksel
4 pers.
print
Bereiding
Kluts de eieren met een garde en voeg de room toe. Doe peper, zout, de cayennepeper en tijm bij de eieren en meng goed door elkaar. Snipper de uien, was de paprika en snij deze in kleine reepjes. Maak de knoflook schoon. Doe wat olie in een koekenpan of hapjespan en fruit de ui aan. Pers de knoflook erboven uit en voeg de paprika toe. Schep goed om en wanneer de ui glazig wordt, voeg je de spinazie toe. De spinazie blijven omscheppen tot deze geslonken is. Schep alle groenten een beetje naar het midden van de pan. Schenk nu het eiermengsel in de pan, zet het vuur laag, kruimel de geitenkaas over de eieren heen en doe de deksel op de pan. Laat in ongeveer 10 minuten het ei stollen en de kaas smelten. Door het deksel op de pan te houden blijft de warmte in de pan en hoef je de frittata niet om te draaien. Snij de frittata in punten en serveer met dikke plakken Meester stokbrood.Bron: www.mindyourfeed.nl