Wie gun jij een mini tuinconcert?

 

Deze winactie is gesloten. Winnaars ontvangen automatisch bericht. Om het spannend te houden vermelden we de winnaars (nog) niet online.

Laat ons weten wie jij een mini tuinconcert gunt en waarom. Misschien komt akoestisch duo Komfort & Joy dan een uniek tuinconcert geven mét op maat gemaakt lied. Iets lekkers van de Meesterbakker zal uiteraard niet ontbreken.


Hoe maak je kans?

Van maandag 20 juli t/m zaterdag 8 augustus kun je ons via de sociale media of via onze winkels laten weten wie het volgens jou verdient om in het zonnetje gezet te worden. De buurvrouw die altijd voor je klaarstaat of je tante die haar verjaardag niet kan vieren dit jaar? Laat het ons weten door een briefje in te vullen in één van onze winkels. Ook kun je een reactie achterlaten onder onze berichten op Facebook of Instagram. Is er geen tuin? Geen nood. Het concert kan ook in het nabijgelegen parkje, op een pleintje of op de galerij. Uiteraard houden wij te allen tijde de regels van RIVM in acht.

Winnaars
Vanaf dinsdag 11 augustus nemen wij contact op met de winnaars. We vragen dan wat persoonlijke gegevens van de genomineerde, wat dienst als input voor het ‘liedje op maat'. Ook spreken we een datum af voor het concert in augustus of september 2020. Er wordt een lijstje gestuurd met liedjes waaruit gekozen kan worden. Het concert zal bestaan uit vijf liedjes, waarvan één ‘op maat gemaakt’ door Komfort & Joy.

Komfort & Joy 
Komfort & Joy is een akoestisch duo dat met hun liedjes plezier en enthousiasme overbrengt aan welk publiek dan ook. Meer informatie is te lezen op www.komfortandjoy.nl

Lees hier de actievoorwaarden die van toepassing zijn.

Eierkoeken
De lekkerste uit de regio!
3,40 4 voor € 2,90
Ga je kamperen, picknicken of lekker barbecueën? Dan is dit een lekker recept om te onthouden!
Lees verder
Kampeerbroodjes in aluminiumfolie