Wij steunen Giro555

Wij bakken voor Oekraïne 


Onderstaande actie 'Wij bakken voor Oekraïne' is voorbij. Er is in totaal €4.882,- opgehaald. €4.812 met de verkoop van Duinenbrood en €70 aan extra donaties. Wij hebben dit aangevuld tot het bedrag van €5.000. Dit bedrag is eind maart overgemaakt naar Giro555. Wij danken al onze klanten en medewerkers voor hun inzet en bijdrage!

 

*****

De oorlog in Oekraïne baart ons allemaal zorgen. Oekraïners hebben onze steun hard nodig. Daarom haken wij in op een actie van bakkers in heel Nederland: Wij bakken voor Oekraïne.


Met verdriet in ons hart zien we hoe de oorlog in de Oekraïne zich ontvouwt, met een humanitaire crisis tot gevolg. Een oorlog die de inwoners van Oekraïne en alle mensen die betrokken zijn bij deze verschrikkelijke oorlog hard raakt.
Daarom haken wij in op een actie van bakkers in heel Nederland:  
“Wij bakken voor Oekraïne”. Dit doen wij met één van onze meest populaire broodsoorten: Duinenbrood.

We gaan zoveel mogelijk Duinenbrood bakken en verkopen. Van elk verkochte Duinenbrood doneren wij €0.50 aan GIRO555. Dit geldt voor alle 4 van onze Duinenbroden.
  • Duinen Klassiek Ons Duinen Classic is één van de populairste broodsoorten van de Meesterbakker. Het bevat een groot aantal granen en zaden, zoals tarwe, gerst, zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad. Ook zijn er stukjes hazelnoot toegevoegd, waardoor het brood een nog specifieker karakter krijgt.
  • Duinen VolVezel Een volkorenbrood met 35% meer vezels dan een 'normaal' volkorenbrood.
  • Duinen Vitaal Een meergranenbrood met extra toegevoegde vitamines en mineralen. Kortom een lekker en gezond brood!
  • Duinen DubbelDonker Een volkoren meergranenbrood met een robuust karakter. Het geroosterde mout geeft dit brood de kenmerkende donkere kleur. De rijke mix van granen en zaden maken het een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.

Voor klanten die geen Duinenbrood willen kopen, maar wel zelf via ons willen doneren hebben wij een speciale donatieknop in de kassa. Uiteraard gaat 100% van deze donaties naar Giro555.

De hulporganisaties achter Giro555 en de lokale hulpverleners hebben dit geld nodig om noodhulp verlenen, zowel in Oekraïne zelf, als in de buurlanden. 

De actie loopt in ieder geval van woensdag 9 tot en met zaterdag 26 maart. 
 
duinen klassiek
Met een groot aantal granen en zaden en stukjes hazelnoot.
€ 3,90
100% volkoren
duinen volvezel
Volkorenbrood met 35% meer vezels dan een 'normaal' volkorenbrood.
€ 3,90
duinen vitaal
Een meergranenbrood met extra toegevoegde vitamines en mineralen.
€ 3,98
duinen dubbeldonker
Een tarwebrood met een robuust karakter.
€ 3,90

Recept: Duinenbrood Kaassneetjes

met tomatenbouillonDeze Duinenbrood Kaassneetjes gecombineerd met tomatenbouillon zijn een hartig opkikkertje voor tussendoor. Zo klaar en door Duinenbrood te gebruiken is het behalve lekker ook nog gezond en voedzaam.
Lees verder
Duinen Kaassneetjes