Welke leerling van de Horeca Vakschool Rotterdam (HVsR) bakt de beste en lekkerste oliebol?


Onze Meesterbakker Arnold Kabbedijk beoordeelt maandag 9 december vakkundig de oliebollen van de leerlingen en bepaalt wie de winnaar van 2019 is!

De leerlingen hebben de afgelopen weken ‘de oliebol’ als thema in hun lesprogramma gehad. Wat hebben ze ervan opgestoken en is dat te proeven in hun oliebollen? De leerlingen gebruiken tijdens de wedstrijd allemaal dezelfde basisproducten. Klik hier voor het overzicht van de voorgaande winnaars.

Een goede voorbereiding De Horeca Vakschool Rotterdam, gelegen aan de sfeervolle Noordsingel, is een vakschool voor Horeca, Bakkerij en Recreatie waar leerlingen worden opgeleid tot kok, gastheer/gastvrouw of (banket)bakker. Met ongeveer 250 leerlingen is de vakschool een kleine school, waar leerlingen en docenten elkaar goed kennen. De school beschikt over een moderne bakkerij, een keuken en een echt restaurant ‘en Garde’. De derdejaars horecaleerlingen bereiden zelf de gerechten en serveren die uit aan de gasten in het restaurant ‘en Garde’. En dan verkoopt de Horeca Vakschool in haar hal ook nog heerlijke broodjes, koekjes en banket. Meer informatie: https://www.hvsr.nl en https://www.instagram.com/horecavakschoolrotterdam
polderbroodjes per 6
Zachte, malse meergranenbroodjes.
3,90 6 voor € 3,25
ijzerkoekjes
Volgens traditioneel recept; uit Vlaardingen!
4 voor € 3,85

Recept: Desembrood met gamba's,

chorizo, spinazie en paprika-tapenade


Dit recept is heerlijk op donker desembrood. Door de gamba's, chorizo, spinazie en paprika-tapenade waan je je even aan de Méditerranée. Bovendien is het eenvoudig te maken en is het een plaatje op de lunchtafel.
Lees verder
Desembrood met gamba's, chorizo, spinazie en paprika-tapenade