Verbouwing winkel Evertsenplein


Onze winkel Evertsenplein in Hellevoetsluis wordt verbouwd! Tot de heropening op vrijdag 11 juni verkopen wij bij deze winkel een aangepast assortiment vanuit onze mobiele winkel. Deze is te vinden op het plein voor de winkel Evertsenplein.


Onze winkel aan het Evertsenplein krijgt een mooie nieuwe inrichting. Hier wordt van 29 mei t/m 10 juni hard aan gewerkt. Tot de heropening verkopen onze verkoopmederwerk(st)ers een aangepast assortiment vanuit onze gezellige caravan. Deze caravan staat op hert plein, voor onze winkel, dus hij is niet te missen!

Op vrijdag 11 juni openen wij de deuren van onze vernieuwde winkel. Dit vieren wij op 11 en 12 juni met een leuke openingsaanbieding. Hou hiervoor onze facebook-pagina goed in de gaten.


 
low carbjes per 5
Slechts 5 gram koolhydraten per broodje.
5,00 5 voor € 4,50
Fototaart slagroom
Slagroomtaart met je eigen afbeelding erop.
Vanaf € 32,95

Recept: Broodje caprese

met mozzarella en cherrytomaat


Een broodje caprese met mozzarella en cherrytomaatjes is met recht een klassieker te noemen. En met een sneetje van ons Desem Wit als basis wordt het helemaal een feest voor de smaakpapillen. Bovendien is het broodje prachtig om te zien. Een echte eyecatcher op de lunchtafel!
Lees verder
Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat