WELKE KIES JIJ?

Roomboterstaaf of speculaasstaaf


Van 6 t/m 18 november 2023 hebben we onze gevulde staven in de aanbieding. Als je niet kunt kiezen, heb je nu twee weken om ze allebei voordelig te proeven.


Gevulde staven zijn heerlijk veelzijdig. Je snijdt royale stukken als je zin hebt in een echte traktatie bij de koffie of thee. En ben je onverwachts met een wat groter gezelschap, dan maak je de stukje gewoon wat kleiner. Ideaal toch?
 

Gevuld speculaasstaaf

Onze gevulde speculaasstaaf is gemaakt van een heerlijk gekruid speculaasdeeg.

De kruiden en specerijen voor dit speculaasdeeg worden speciaal voor de Meesterbakkers gemengd door een echte kruidenspecialist, J.S. Polak. Het recept van deze speciale kruidenmelange gaat al heel wat jaren mee en hierin proef je echt het verschil. Voor de vulling van de speculaasstaaf gebruiken wij uiteraard pure amandelspijs. Deze spijs wordt grof gemalen zodat de amandelen ook ècht te proeven zijn. 

6 t/m 18 november van 6.25 voor 4.95.


Roomboteramandelstaaf

Roomboterstaaf, amandelstaaf of roomboteramandelstaaf. Hoe je hem noemt, maakt niet zoveel uit.

Onze roomboteramandelstaaf wordt gemaakt van knapperig roomboterbladerdeeg en gevuld met zuiver amandelspijs, dus elke naam klopt. De staaf is gevuld met grofgemalen amandelspijs waardoor je de amandelen goed proeft. 

6 t/m 18 november van 6.25 voor 4.95

De aanbieding geldt in onze winkels en in onze webwinkel van 6 t/m 18 november 2023.

krompoes
Croissant gevuld met Zwitserse room.
per stuk voor € 2,75

Recept: Speculaas tiramisu 

Ons heerlijke speculaas als ingrediënt


Ons ambachtelijke speculaas smaakt heerlijk bij de koffie of thee. Of gewoon een stukje tussendoor. Maar wist je dat het ook als mooi ingrediënt kan dienen voor een heerlijke speculaas tiramisu? Een verrassend dessert rond Sinterklaas.
Lees verder
Speculaas tiramisu