Ontvang je Paasbestelling

In onze Paas drive thru


Wij komen klanten die in deze periode vanwege het coronavirus niet zo makkelijk naar onze winkels kunnen komen graag tegemoet. Onder andere door het organiseren van een Paas drive thru op vrijdag 10 en zaterdag 11 april van 10.00 tot 14.00 uur bij de achterzijde van onze bakkerij (Wattweg 13) in Spijkenisse. Dit werkt heel simpel: bestel een Paaspakket (of andere producten) eenvoudig via onze webwinkel en kies als verzendingswijze ‘Afhalen in onze Paas drive thru’.

Op de gekozen leverdatum, vrijdag 10 of zaterdag 11 april, kunt u met de auto door onze Paas drive thru rijden. U overhandigt ons vanuit de auto uw bestelbevestiging, waarna u (ook vanuit uw auto) van ons uw bestelling in ontvangst kunt nemen. Makkelijk toch?

2 heerlijke Paaspakketten
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij 2 Paaspakketten samengesteld. Een pakket t.w.v. €12.50 en een pakket t.w.v. €20.00 euro. Daarmee haalt u in 1x (een groot deel van) uw Paasontbijt in huis! Deze Paaspakketten zijn alleen verkrijgbaar op bestelling. Bestellen kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag voor de afhaaldatum.


Gouden ei
Bestelt u een van de twee Paaspakketten? Let dan goed op! In elk pakket zet een eitje verstopt. Vindt u het gouden ei in uw pakket? Dan wint u een mooie prijs. De prijs staat vermeld op het kaartje in het ei. Let op! Het plastic ei dient goud te zijn!


Recept: Paasfondue

in een vrolijk Paasjasje


Paasfondue? Dat is kaasfondue in een Paasjasje... Ben je nog op zoek naar een lekker receptje voor voor de Paasdagen? Zet dan deze lekkere Paasfondue op tafel. Iedereen zal smullen en ook de presentatie zal zeker in de smaak vallen.
Lees verder
Paasfondue