Neem jij plaats in ons

oliebollen-testpanel?


Hou jij van oliebollen (met krenten en rozijnen)? Beschik je over goede smaakpapillen? En vind je het leuk om onderdeel uit te maken van onze zoektocht naar de perfecte oliebol? Meld je dan aan voor ons oliebollen-testpanel! We hebbem plek voor 20 panelleden.

Wij zoeken continu naar verbetering in de receptuur van onze oliebollen. Want ook al scoorden ze voorgaande jaren erg hoog in de AD Oliebollentest; wij blijven kritisch en zoeken naar de beste smaak. En omdat over smaak valt te twisten, betrekken wij onze klanten hier graag bij.

Wat verwachten we van je?
Uiteraard geven wij je een kijkje in onze keuken. Je leert waar een goede oliebol aan moet voldoen en wat er bij komt kijken om deze te maken. Daarnaast krijg je diverse varianten van onze oliebol te proeven, waarna wij natuurlijk graag je mening horen. Je dient 2 woensdagavonden in november beschikbaar te zijn en in de gelegenheid te zijn om naar onze bakkerij aan de Ohmweg in Spijkenisse te komen.

Aanmelden
In ons oliebollen-testpanel hebben we plaats voor 20 panelleden. Wil jij deelnemen? Stuur dan voor 29 oktober een mail met korte motivatie naar testpanel@bakkervoskamp.nl In de week van 29 oktober krijgen de 20 geselecteerde panelleden bericht van ons.

Sinterklaas
Gevuld speculaastaart
Met zuiver amandelspijs.
€ 6,25
Rozijnenbollen
Boordevol krenten en rozijnen.
6 voor € 3,25
Sinterklaas
Pepernoten
In de winkel gebakken!
250 gram voor € 2,99
Heerlijk!
Voskampje
Een bolusbroodje gevuld met Zwitserse room.
per stuk voor € 1,55

Recept: Spelt eierkoek met een frisse

zomerse rood fruit spread


Bij de Meesterbakker hebben we naast de naturel variant ook spelt eierkoeken. Beide hebben ze hun eigen smaak. Om deze lekkere en gezonde tussendoortjes om te toveren in een feestje, hebben we een recept voor een frisse rood fruit spread. Dat combineert heerlijk bij de nootachtige smaak van onze spelt eierkoeken.
Lees verder
Spelt eierkoek met rood fruit spread